De allereerste aankoop…

Toen ik woensdag ontdekte dat baby numero 2 een jongetje zou worden ben ik meteen een eerste outfitje gaan kopen! Dat deed ik bij Cis ook…

Dat voelt een beetje als beloning voor mezelf… :). Al heb ik het deze keer netjes gehouden en niet meteen een hele tas vol gekocht! Ik weet dat ik nog zo veel moois ga zien, dus ik kies alles zorgvuldig uit!

Het is weer een jongetje, dus ik blijf bij mijn favoriete kleur “grijs”. Een vleugje geel erbij en mooie sterretjes zorgen hoor een ultra zachte ” maar oh zo stoere ” onepiece! Deze vond ik bij de h&m new born collectie! Het strikje maakte ik er zelf bij. Ook in een hele zachte jogging stof! ( Binnenkort te koop bij ” To the Moon by Elle Milla”. Ook de deco wolkjes kan je binnenkort in de webshop bestellen! Leuk om je baby of outfit foto’s op een originele manier te pimpen!

Van mijn vriendin Lynn kregen we ook al een super leuk matrozenpakje! Zij beleeft mijn zwangerschap op de voet mee… Ze weet dagelijks hoe het met me gaat en kijkt dan ook enorm uit naar de komst van onze kleine baby! Bedankt voor dit heerlijk schattige pakje lieve Lynn!

Kruippakje : h&m newborn

Love,

Elle.

nb_300x250_nl

Geef een reactie