Cool de lente in!

Ook Cis heeft weer een heleboel outfits (nodig) voor de komende maanden.
Mix mint groen en zwart bij elkaar met een paar stoere accessoires en onze kleine jongetjes gaan super cool de lente in!
Ik kreeg een super leuk zomershirt van Six hugs & Rock and Roll (4.) ! Een opkomend kinderkleding merk van eigen bodem! Je krijgt er bij je aankoop een super leuk kapstokje bij cadeau(7.). Heel leuk om op te hangen in de kinderkamer.

De basic ( maar oh zo comfy ) broek van Aarrekid (6.) is echt een must have basic in de kleding kast van je kids!
Hij past zo mooi aan en is lekker makkelijk om mee te spelen… Bovendien kan je hem overal bij combineren. Ook het mooie shirt met grafisch bedrukte vogel print is echt one of my favorites! Dit stijlvolle en speelse merk kan je o.a terugvinden bij de webshop Zebrazonderstrepen. Neem zeker even een kijkje op de webshop en ontdek een prachtige collectie! 😉

Graag nog een beetje mint groen aub! Mockies.nl brengt deze zomer weer een geweldige reeks schoentjes uit in verschillende kleurtjes!
Toen ik deze mint kleurige moccasins zag was ik meteen verkocht!
Ze maken deze outfit helemaal af!

IMG_1684 IMG_1695

(1.)  De COOL viltletters ontwerpte ik voor mijn nieuwe collectie “To the moon by Elle Milla” . Je kan alle letters bestellen die je wil! Ze zijn super leuk om mee te verwerken in je schattige baby foto’s OF outfit foto’s! :). Maak je eigen boodschap en pimp je foto’s! Pre orders zijn mogelijk via mail! elle-milla@hotmail.com

Ook de donuts (8.) vind je snel terug in de webshop ! 😉

Love,

Elle.

Geef een reactie