Cis krijgt een …

IMG_2053

Gisteren was het dan zo ver… 15 weken zwanger en na een nacht van gekke dromen trok ik vol goesting naar de vroedvrouw.
Het eerste deel van de nacht droomde ik over meisjes en… meisjes… πŸ™‚
Het tweede deel van de nacht was de baby al geboren en konden we nog steeds het geslacht niet bepalen… wat we ook probeerde, we kregen het maar niet te zien! πŸ˜‰
Dus ja… ik was blijkbaar zenuwachtig… of eerder heeeeeeel nieuwsgierig!

Jammer genoeg kon Ties er last minute niet bij zijn door het werk, dus na een praatje met de vroedvrouw was het tijd om weer eens naar mijn kleine baby te gaan kijken. Ik belde Ties op met face time… zo kon hij alles mooi mee volgen…
Voor hem zijn 4e kindje… maar uiteraard nog even speciaal…
Die geslachtsbepaling kon hij echt niet missen.

Vooruit dan maar… kleine baby lag heerlijk te slapen… met zijn beentjes nog steeds gekruist over elkaar. De navelstreng lag daar nog een keertje boven op, dus moesten we hem een goed wakker schudden.
Al snel begon hij wat te bewegen…toch maakte hij het ons echt niet makkelijk…

Even zoeken, draaien en keren… en ja hoor… daar zagen we dan het bewijs…
Een mini piemeltje met alles er op en eraan! πŸ˜‰
Cis krijgt een broertje om lekker mee te spelen!

Even ter verduidelijking… tuurlijk wisten jullie dat ik dolgraag een meisje zou willen.
Toch ben ik super blij met deze tweede lieve babyboy!
Voor Cis is dit echt het allerleukste, Sammy en Yindi krijgen nu een tweede broertje…
Dus is alles mooi verdeeld in huis. πŸ™‚
Een dochtertje was mooi geweest, maar die optie vinken we nu gewoon weg! Dit is normaal gesproken ons laatste kindje… dus hier ga ik dubbel en dik van genieten!
Ik krijg weer een prachtig zoontje en hoe blij ik met kleine Cis ben, zal ik dat ook met deze babyboy numero 2 zijn!

Ik kon het gezichtje al zoooooo goed zien en hij leek ontzettend op kleine Cis toen hij in de buik zat!
Weer een mini Ties dus… want daar lijken ze heel erg op!
De baby lijkt iets fijner in zijn gezichtje dan Cis, al is dat misschien omdat hij nog maar 15 weken oud is…
Precies 9,46cm…
Nog zo klein en toch voel ik hem al vaak bewegen… Omdat ik zo mager ben, voel ik hem soms echt al tegen mijn hand aan. Dan ligt hij tegen de rand van men buik en voel ik een bultje in mijn hand bewegen…
Heerlijk…

Voila… Word is out en we zijn hier tenhuize Konings echt super blij!
Ik overspoel jullie vanaf nu wekelijks met veel baby nieuws, babybuikjes en hou jullie stap voor stap op de hoogte van al mijn voorbereidingen…

Ik kijk er weer ontzettend hard naar uit!

Ik stelde even snel een filmpje samen Cis en zijn broertje!
Enjoy!

Love,

Elle.

Klik op de foto en ontdek deze prachtige webshop Littleone.nllittleonebanner2

3 gedachten over “Cis krijgt een …

  1. Hoooh, leuke post! Het voorbereiden kan beginnen πŸ™‚ Toen de gynaecoloog zei dat wij een zoontje kregen vond ik dat een raar gevoel het eerste moment… het dromen stopte plots en alles werd zo reΓ«el!! Geniet ten volle van je zwangerschap want voor je het weet lopen Ciske en zijn broer het grootste kattekwaad uit te halen samen!

  2. Wauw, wat een groot nieuws! Ik had gedacht dat je een meisje zou krijgen, haha. Jammer dat je nu waarschijnlijk nooit een dochter zal hebben, maar gelukkig heb je wel twee lieve stiefdochters en nu heeft Cis een echte speelkameraad, voor hem extra leuk denk ik!

Geef een reactie