Door de week heen – week 10 

Een week vol actie! Eindelijk! Dat heb ik gemist! Niet alleen ik zat weer vol energie maar Cis was niet te stoppen… Misschien voelt hij gewoon met mij mee OF krijgt hij de lentekriebels, maar hij is niet te stoppen! Spelen, lopen, praten … Alles doet hij 100 keer sneller, grappiger en beter dan voorheen! Ook voelde ik deze week de baby al vaak bewegen!

Ik weet het, het is vroeg en vele zullen het niet geloven, maar bij Cis voelde ik ook alles heel snel en nu bij de 2e zwangerschap nog meer! Ik voel de baby echt bewegen en dat hij of zei niet graag stil zit kunnen we hier al uit afleiden! 😉 Cis numero 2 is in de maak! 😉

Verder ging ik weer een paar dagen werken bij Tom Collins en ging ik verder met de afwerkingen voor de kindercollectie! Ook maakte ik al een deel foto’s voor de webshop en Social media!

Ohja en ik trok naar Hasselt om eindelijk nog eens zalig te shoppen! Dat leek een eeuwigheid geleden!

Het meeste kocht ik voor Cis… Hij heeft al weer een heleboel leuke outfits van bij Zara en H&m!

Een leuke week! En de volgende, staat ook al leuk volgeboekt!

love,

Elle.

2 thoughts on “Door de week heen – week 10 

Geef een reactie