Kinderkamer Inspiratie – Pamela Dosal

Een dik jaar geleden liet ik jullie kennis maken met mijn allereerste social media star “Pamela Dosal”. Ondertussen moet je bijna wereld vreemd zijn als haar naam jou nog niet bekend in de oren klinkt.
Bijna een jaar geleden opende zij haar webshop “En las Nubes“. Ze heeft oog voor detail en inspireert duizende Mom’s op Instagram.
Everybody loves @Pamdosal, dat is wel zeker!

1 van de vele dingen die Pamela goed kan is het gezellig maken in huis! Zij kiest graag voor een Scandinavische look. Zwart wit tinten met hout en beton accenten maken haar huis tot een mooi geheel.
Enkele weken geleden kreeg ze weer de deco kriebels en nam ze de kinderkamers onderhanden.

De kamer van haar zoontje Senna ziet er prachtig uit!
De muren zijn mat wit aan de ene kant en mat grijs (kalkverf) aan de andere kant. Dit zorgt voor een mooi warm contrast. De commode die Pamela vond op marktplaats pimpte ze zelf met lichtgrijze matte kalkverf van de Karwei en knopen van HK living. De kledingkast is van Goedinstijl en werd ook geverfd met matte mint kalkverf.
Het ledikantje hebben ze dan weer laten maken door de klusser! Het idee is gebaseerd op het ledikantje van Piet Hein Eek.
pam1 pam5

Nog zo’n mooi eye catcher in Senna’s kamer is de TIPI tent van Teleukhout. Wat is hij daar dol op!
‘Senna’s hanglamp is van bij hema en de hanglamp boven de commode is een eigen creatie” verteld Pamela.

pam3 pam6
Alle accessoires komen van haar eigen online shop “En Las Nubes” en bestaat voornamelijk uit de poster van Miniwilla , de banner van Thiscoolkid , de banner van Homely Creatures en moon pillow van Le Petit M.
De overige accessoires komen overal en nergens vandaan… een mooie mix and match die Senna’s kamertje tot een prachtig geheel maken.

De kamer van Sophie , Pamela’s stiefdochtertje is het nieuwste project.
Op 1 muur zorgt het behang van Fermliving voor de aandacht de rest van de muren zijn wit. Zo oogt de kamer ruim en straalt deze rust uit.
De accessoires zorgen dan weer voor wat kleur. Sophie heeft een lamp van Ikea en cottong balls om haar ikea bed.
Er hagen twee houten huisjes van Xenos aan de muur . Een echte budget tip! 😉
Een oude naaitafel gevonden op marktplaats met krukjes van Itsch kitchen kleden de ruimte mooi aan.
Het dekbed is van H&M… ” De beste aankoop ever!” verteld Pamela!
Het nachttafeltje is van Xenos en haar miniwardrobe is van Code37.nl. 
pam7  pam9 pam12

Wat zijn je favoriete items voor Senna’s en Sophie’s kamertje? En waarom?
Senna: zijn ledikantje gemaakt van stoer underlayment. Zijn ledikantje is gemaakt naar de lijn Crisis van Piet Hein Eek én .. voor een betere prijs.
Sophie: favoriete items zijn haar houten huisjes aan de wand van de Xenos waar ze haar eigen dingetjes in kwijt kan. Leuk om te zien dat Sophie ‘mijn stijl’ overneemt en van basic houdt. Zo maakt zij haar stillevens in haar huisjes geheel naar mijn smaak.
pam8

Waar haal je je inspiratie ? ( leuke IG pagina’s / sites / pinterest?)
Mijn inspiratie komt vanuit alle kanten. Maar voornamelijk van IG accounts en Pinterest.

Wat staat er zeker nog op je “kinderkamerverlanglijstje”?
Oei, lastige. Voor Senna zou ik nog graag een leuke kleedje willen hebben om zijn slaaphoekje meer aan te kleden en voor Sophie moeten we nog op zoek naar een mooie kast. De miniwardrobe vult dit voor nu goed aan.
pam10

Wat zou er volgens jou in iedere kinderkamer moeten staan?
Elke kinderkamer heeft iets persoonlijks bij ons thuis. Zo heeft Senna mijn oude knuffel in zijn bedje en op zijn plankje het oude knuffeltje van mijn vriend Bart. Dat maakt Senna’s kamer erg persoonlijk.

Wat doe jij met je kids net voor bedtijd?
Sophie is 8 jaar en houdt ervan om een verhaaltje voor te lezen aan haar vader. Ze poetst haar tanden, geeft iedereen een kusje en Bart gaat dan samen met haar op haar bedje zitten met een stapel kussens tegen de muur en dan leest Sophie een verhaaltje voor.

Voor Senna hebben wij een ander ritueel: allereerst doen we beneden altijd zijn pyama en slaapzak aan, onder het genot van een flesje melk. Vervolgens gaan we naar de gang, daar hangen onze portret foto’s en zwaait hij naar alle foto’s om weltrusten te zeggen. Vervolgens doet hij het lampje op de gang aan, lopen we naar de slaapkamer, poetsen we zijn tandjes, doet hij het lampje op de gang uit en leggen we hem in bed. Dan pakt hij al zijn knuffels, begint al langzaam te rollebollen en zeggen we: Weltrusten Senna, we love you to the moon and back …
pam2
Zo,
Als jullie nu geen zin hebben om zelf weer te gaan decoreren weet ik het ook niet!
Thanks lieve Pam voor al jou inspiratie!
We kijken alvast uit naar jou nieuwe project! 😉

www.enlasnubes.nl

Love,

Elle.

Een gedachte over “Kinderkamer Inspiratie – Pamela Dosal

Geef een reactie