Wereld slaapdag met Woody’s .

Woody_WorldSleepDay_01-1Zelf heb ik de voorbije weken heel wat afgeslapen….
” When sleep is sound , health and happiness abound”. Dat is de slogan van dit jaar voor wereld slaapdag. Deze werd in het 2008 in het leven geroepen.
Een goede nachtrust hoort bij een gezonde levensstijl en daar geven we 13 maart met zen allen wat extra aandacht aan!

Vele mensen onderschatten het belang van nachtrust! Wie goed slaapt voelt zich energiek en vrolijk. Wij zelf hebben rond de 7 a 8 uur slaap nodig per dag en ook onze kids hebben  heel wat uurtjes slaap nodig om van hun gekke avontuurlijke dagen te bekomen.
Baby’s in hun eerste levensjaar slapen van 14 tot 17 uur per dag. Peuters van 1 tot 3 hebben tussen de 12 en 14 uur slaap nodig en kids van 3 tot 6 een uur of twaalf.

Hebben je kids moeite met die bedtijd? Of hebben ze boze dromen? Zorg er dan voor dat het dagelijkse bedritueel iets om naar uit te kijken wordt. knuffeltjes en verhaaltjes horen daar zeker bij… en daar springt het merk Woody’s geweldig op in!

Typische Woody nachtkledij is herkenbaar aan de grappige beestjes, leuke verhaaltjes en “glow in the dark”. Omdat kinderen dol zijn op de diertjes en bijhorende verhaaltjes associëren ze het “slapengaan” met iets leuks en gaat alles veel vlotter. En hun angst voor het donker wordt overwonnen dankzij het alom gekende “glow in the dark” effect. Woody nachtkledij is niet enkel mooi maar bovendien ook heel comfortabel en aangenaam op de huid, zowel voor baby’s, kinderen als volwassenen. Er wordt dan ook veel aandacht besteed aan de keuze van duurzame materialen

Voor de zomer 2015 staan opnieuw 3 gekke beestjes centraal in de collectie. De krokodil gaat voor de “Shiny Teeth award”, hippe kippen zijn in hun lentefrisse mood en klussende mieren zijn verzot op hun vakantiejob.
Bij een pyjama voor kindjes van 2 tot 4 jaar schenkt Woody hen een kwaliteitstandenborstel die én leuk is én een ergonomische handgreep heeft. Want ook tandjes poetsen maakt deel uit van het slaapritueel! 

Slaap je in Woody? Dan is elke dag een Wereld SlaapDag 
Woody_Bedding_01 Woody_Bedding_02 Woody_Bedding_03 Woody_Bedding_06 Woody_Bedding_09 Woody_Bedding_10 Woody_Bedding_14 Woody_Bedding_19 Woody_Bedding_20 Woody_Bedding_25 Woody_Bedding_27

Foto Credits : woody.be

Elle.

Geef een reactie