My favorite IG pic of the week

Goodmooooorning allemaal! Ik ben wakker! En met wakker bedoel in niet “uit mijn bed” maar na weken doodmoe te zijn ben ik gisteren opgestaan en super fit! Wat een heerlijk gevoel!

Gisteren reden Cis en ik naar mijn tante en nonkel die sinds kort ook naar limburg verhuisde! Toen ik nog klein was en mijn ouders aan het werk waren zorgde mijn tante en nonkel vaak voor mij! Zo kon ik spelen met mijn grote nichten en heel de dag rommelen op de “zolder”. Een super tijd, want ik heb er de allerleukste herinneringen uit mijn kindertijd van!

Ze waren conciërge van een bedrijf en ik ging iedere keer mee s’avonds door heel het bedrijf om alles te checken ! Of de ramen dicht waren, lichten uit en deuren op slot… Nog steeds droom ik snachts alsof ik in dat gebouw rondloop… Zo loop ik van ruimte naar ruimte en ga ik een heel avontuur tegemoet 😉 .

Maar goed, nu ze in Limburg wonen is het zalig om met Cis bij hen op bezoek te gaan, want ook daar liggen nog zo veel herinneringen. Cis speelt met het speelgoed waar ik en nog zo veel andere kids van de familie met hebben gespeeld! En ook zat hij in DE familie stoel… Een prachtig mooi houten stoeltje dat al zo vele jaren meegaat en waar we met zen allen hebben ingezeten!

Cis daar in zien zitten vind ik heerlijk om te zien! Pure nostalgie…

Love,

Elle.

Geef een reactie