Boy or Girl?

Naar vandaag keken we al lang uit. Vanaf 13 weken zou er geslachtsbepaling mogelijk zijn en omdat we dit bij Cis ook heel snel wisten had ik al meteen een afspraak gemaakt voor 13 weken.
Blijkbaar ben ik al een beetje verder dan ik dacht… Ons kleine prutsje is nu 13 weken en 4 dagen oud…. 🙂 woops… dat is dan het voor of nadeel aan de tweede zwangerschap…
Ik ben er iets meer relaxt onder en tel niet op van dag naar dag!

Nu… vandaag zouden we te weten komen wat het geslacht van de baby zou zijn…
Ik ga poliklinisch bevallen en daarom ga ik naast mijn controles bij de gynaecoloog ook regelmatig langs de vroedvrouw. Zij maakt naast de gewone echo’s ook nog eens prachtige pretecho’s en vandaag genoten we van de beelden van ons kindje!
Het was zooo mooi om te zien… hij of zij bewoog al heel goed! Ik vertelde dat mijn voorkeur uitging naar een meisje en dat ik nu wel heeel graag het geslacht wilde weten.
Vroedvrouw Rosalinde van uwvroedvrouwaanhuis,be ging op onderzoek.
Terwijl ik Cis en Ties hun handjes langs mijn hand voelde wachtte we vol spanning het verdict af… Het was niet heel makkelijk te zien, want hij/zij bewoog vaak en bovendien lag de navelstreng goed voor het beeld! 🙂

Toen dacht Rosalinde toch iets te zien uitsteken… Een jongetje…of toch niet?
Verdorie het was niet duidelijk genoeg…
Maar de kans dat het een jongetje gaat zijn is groot!
Ik was een beetje bang voor dit moment… aangezien ik al zo lang droom van een dochtertje…
Mijn reactie was meteen ” Verdorie… dat gaat nog meer voetbal worden” 🙂
Maar ik moet zeggen dat ik kei blij was… ik zag daar zo’n mooi kindje bewegen en het was zo mooi.
En ook toen we buiten stapte met de volgende afspraak in ons achterhoofd keek ik naar kleine Cis… en ik dacht… dat jongetje is het allermooiste wat  mij ooit is overkomen… zo’n 2e exemplaar kan alleen maar dubbel geluk brengen!
Dus jongen of meisje… It’s all good…
Tuurlijk hoop ik stiekem toch nog op die kans van een meisje, maar als we 11 maart met zekerheid te horen krijgen dat het een broertje wordt voor Cis, dan ga ik met een heel gelukkig gevoel naar buiten…

Ondertussen blijf ik maar kijken naar deze 2 plaatjes…
Hmmm i’m in love!IMG_0903

Love,

Elle.

4 gedachten over “Boy or Girl?

  1. Altijd spannend het geslacht vond ik. Zeker omdat ik ook héél graag een dochtertje had gehad… maar het zijn 3 zonen geworden :-). En ik ben de gelukkigste mama van de wereld met mijn 3 helden!!!

  2. Wat spannend zeg!! Ik weet nog heel goed hoe ik me voelde toen het geslacht bekend werd gemaakt, tuurlijk je wilt gewoon dat het gezond is. Maar een lichte voorkeur heb je altijd, ik had dat misschien licht voor een meisje en mijn vriend voor een jongetje. Boy it is! Nu hoop ik bij de tweede nog meer op een meisje,gewoon omdat je er een beeld van hebt!

    Liefs Lieke
    http://robust-posch.blogspot.nl

    p.s. Ik heb een leuke win-actie op mijn blog, neem je een kijkje?

Geef een reactie