Door de week heen – week 7

Griep griep griep! Nu weet ik het zeker… Morgen start ik een nieuwe week zonder slapen, hoesten en enorm veel snutten! Het is nu echt wel mooi geweest! 🙂
We waren wel solidair met de rest, want ook oma en opa en nichtje Yoko hadden de griep te pakken!
Cis en zijn zussen hadden de griep de week daarvoor dussss die wijzen we nu mooi de deur uit… En kom alsjeblieft niet meer terug! 😉

Cis zijn woordenschat groeit dagelijks! Hij is dol op diertjes en heeft tal van boekjes waar hij al zijn vriendjes in heeft staan! Kip – beebie kip ( kuiken) – hond – paard – kooooeee – poesss – knorknor (varken) … Hij kent ze allemaal!
Echt zalig om te horen! Hij blijft s’avonds wat later op omdat hij vol energie zit!
Hij slaapt dan s’ochtends een beetje langer en dat vind mama helemaal niet erg!
Maar vanaf morgen zet ik de wekker weer lekker vroeg zodat ik vanaf de vroege uurtjes kan verder naaien!
Eind volgende week moet alles af zijn van de nieuwe collectie zodat ik kan gaan shooten!
Ik maakte deze week een paar super leuke afspraken voor de blog en voor men webshop en nog voor iets anders waar ik jullie binnenkort meer over kan vertellen! Er staan zoveel leuke dingen te gebeuren en ik kan echt niet wachten om het jullie te vertellen!

Ook kregen we van Netflix een super leuk pakje aan! Wat daar in zat laat ik jullie de komende week graag zien! 😉

Hierbij nog wat foto’s van mijn “grieperige” week!

IMG_1017

IMG_1018

IMG_1019

IMG_1020

Love,
Elle.

Een gedachte over “Door de week heen – week 7

Geef een reactie