Griep en mama zijn…

Er zijn leukere dingen! Maar vele onder ons zullen deze dagen een griepje meepikken! De griep is in het land en na een paar dagen flink uitzweten ben je weer de oude! Allemaal goed en wel, maar hoe pak je dat aan als je nog een peuter hebt rondlopen?

Ik had gisteren en vandaag koorts en iedere stap was er eentje te veel!
Ik legde Cis uit dat mama pijntje had en gelukkig snapte hij dat! Ik zette zijn favoriete liedjes op, legde een boterham en drinken klaar en raar maar waar hij hield zich flink bezig! Af en toe kwam hij zelfs een knuffel geven!
Hij heeft mij dan wel de griep doorgegeven, toch ben ik bang dat ik hem weer aansteek! En na al die vermoeiende weken mag het ziek zijn nu echt wel gaan stoppen…
Ik was men handen veel… Adem of hoest niet in de richting van kleine Cis.
Ik drink veel water en thee met honing… Nu nog iemand vinden die mij een kippensoepje brengt en ik ben weer een tikkeltje tevreden!
IMG_0901
Tot snel,

Met meer energie!
😉

Elle.

Geef een reactie