Door de week heen – week 6

Deze week hebben we een paar keer van de zon mogen genieten! Heerlijk die felle stralen die in huis schijnen!
Ik ben erg druk aan het werk geweest voor de nieuwe collectie… Oooh wat wil ik jullie deze graag aan jullie voorstellen! Omdat ik bijna alles met de hand naai duurt het iets langer dan verwacht! Nog heeeeel even geduld…

Cis knuffelt, speelt en lacht de hele dag door! De griep en de stoute snottebellen waren nog niet helemaal uit zen lijf verdwenen maar met een extra knuffel hier en daar kon hij er weer flink tegen aan!

Gisteren had ik voor het eerst een dagje alleen met mijn nichtje Yoko! Mijn broer en zijn vrouw trokken er even tussenuit en mijn ouders gingen naar een nestje pups kijken! ( jaaa binnenkort heeft Cis een nieuw speelvriendje! )
Ondertussen kon ik genieten van een leuk dagje met Yoko!
We zien elkaar niet heel veel… Mijn broer en ik vonden het wel een leuk idee om elks aan de andere kant van Belgie te gaan wonen… Wanneer hij naar Gent vertrok verhuisde ik naar Lommel!
Gelukkig bestaat er zoiets als Face time! Zo zien we elkaar een paar keer in de week en kunnen Yoko en Cis elkaar regelmatig toch wat leren kennen!

Ondertussen probeer ik alles uit te zoeken hoe ik het makkelijkst zelfstandige kan worden! Oh god… Wat een gedoe… Ik ben daar absoluut geen held in… Maar ja… Wie groot wil worden moet door die zure appel heen bijten! 😉
Alle tips zijn dan ook welkom!

IMG_0726

IMG_0721

IMG_0725

IMG_0722

IMG_0724

IMG_0723

IMG_0727

IMG_0856

.

IMG_0727-0

Love,
Elle.

Een gedachte over “Door de week heen – week 6

Geef een reactie