De contigo beker test!

Wanneer ik s’ochtends “on the road” ben, heb ik zeker nog een warm drankje nodig! Normaal gezien ben ik van de zwarte koffie, maar omdat mijn lichaam nog steeds wat op krachten moet komen drink ik nu veel groene thee met citroen.(of zelfs gewoon warm water met citroen!)
Ik heb het allemaal al geprobeerd… een gewone thermos, meeneem bekers van da AVA en uit haast een gewone kop koffie mee de auto in!
Allemaal goed en wel, maar lang  bleef die koffie niet warm!
Ik mag enkele bekers van Contigo testen ( voor ieder wat wils en keuze zat! ) en ik begon bij deze “West Loop Roze” (470ml).
Super makkelijk om mee te nemen, ik heb niet 1 keer geknoeid EN blijft lekker warm… zelfs na hun beloofde 4 uur!
(Blijkbaar houdt deze ook 12 uur een drankje koud! Wow… dat moet ik nog even testen!)
Je hebt de bekers in verschillende kleuren dus no worries ladies… je kan ze perfect bij je outfit laten passen! 😉 IMG_0543 IMG_0540

Om nog EXTRA vitamientjes binnen te krijgen, drink ik water met fruit… ik vul de “Grace Lila” (720ml) drinkfles s’avonds met water en fruit, en na een nachtje in de koelkast heb ik lekker fruit water. Selfmade limonade… lekker hoor! De opening is breed genoeg zodat je er grote stukken fruit in kan gooien!
Ook deze fles sluit weer perfect af… en is handig om uit te drinken… geen geknoei dus!
Ook om te sporten is dit de ideale drinkbus!

Vandaag ga ik voor mandarijntjes en passievrucht!
IMG_0539IMG_0538

Maar ook Cis krijgt de eer om een Contigo drinkfles te testen!
Hij is dol op drinken met een rietje en de “Striker Navy blue robot” heeft een ingebouwd rietje! Makkelijk voor onderweg maar ook voor thuis hoor… De fles sluit zodanig goed af dat er geen drinken alle kanten op vliegt wanneer meneertje nog maar eens met zijn flesje in het rond zwiert!
Als ik druk bezig ben en even geen ogen op mijn rug heb, geef ik hem deze drinkfles… probeer er nu nog maar eens een boeltje van te maken meneertje Cis! 😉
IMG_0547 IMG_0548

Ook in de auto heeft Cis zijn “vriendje drinkenbus” bij de hand. Al had hij daar vandaag liever een liedje van plop bij gehad…(drama omdat mama kabouter plop niet bij had in de auto! 😉 ) IMG_0537

Zo… ik denk dat het wel duidelijk is… Ik ben voortaan een Contigo fan! Het maakt wel ECHT het leven een klein stukje makkelijker ! 🙂 En dat is geen gelul…
Op de site staan er nog zoveel andere leuke modelletjes…
Echt voor ieder wat wils…

Check it out at www.mycontigo.com

Love,

Elle.

Geef een reactie