Een zoete trend

Dat ik enkele hele goede beurzen moet missen in Parijs is al een spijtige zaak maar nu ik de nieuwe “zoet-aardige” trend meer en meer online spot kan ik alleen maar watertandend naar het volgende bezoekje Parijs uitkijken!
Je zag ze overal… De macarons… De lekkere trend verspreidde zich de wereld rond. Hoe lekker ze ook zijn, in Parijs hebben ze al heel wat plek moeten maken voor “de Eclair”. En niet zomaar een Eclair! Bekoelde toonbanken liggen vol met mooi versierde zoetigheden en de gekste smaakcombinaties.

Macarons en cupcakes werden vaak vervanger van de suikerbonen!
Misschien een leuke tip om jullie kraambezoek te bedanken met een gepersonaliseerde eclair?
Wie weet… πŸ˜‰

Benieuwd wanneer deze lekkernijen zich naar ons landje verspreiden!

IMG_0362

IMG_0363

IMG_0364
Love ,
Elle.

2 gedachten over “Een zoete trend

Geef een reactie