My favorite IG pic of the week!

Gisteren was een heerlijke dag! Nog steeds moe ( maar dat is toegestaan op een zondag! ) hebben we heel de dag binnen gespeeld en filmpjes gekeken!
Ook Cis heeft een groot deel van een plop film gekeken… Stil-liggend in mijn armen! Ik kan niet wachten tot hij oud genoeg is om een hele film uit te kijken, maar voorlopig ben ik zeer tevreden met zijn prestatie van gisteren! 🙂 Voor de rest heeft hij heel de dag met zijn zusje gespeeld en gedanst! En ik heb heel vaak moeten lachen! Cis is plots echt een ventje geworden… Op een week tijd heeft hij enorm veel woordjes geleerd ( de dieren en hun geluidjes maar ook weet hij nu perfect waar onze neus, oren en mond staan), kusjes geven doet hij nu ook heel de dag door maar het liefst van al doet hij dansen… Dansen, dansen en nog eens dansen! Hij heeft veel ritme in zen lijf… Al zeg ik het zelf! Ik zorg deze week wel een keer voor veel beeldmateriaal zodat jullie kunnen zien wat ik bedoel!

Maar dus…mijn favoriete IG pic van de week is deze… Lekker knuffelen en spelen op zondag… Beter kan toch niet?!
2015/01/img_9987.jpg
Love,

Elle.

Geef een reactie