Blue Monday – Shop tips

“Blue Monday”… Men zegt dat het vandaag de somberste maandag van het jaar zou zijn al vind ik dit toch best goed meevallen! 😉
Wie toch in een dipje zit fleur ik graag op met tal van leuke blauwe shop tips!
De nieuwe collectie stroomt de online webshops binnen en daar kunnen we alleen maar blij van worden!
Ik ging deze ochtend opzoek naar mijn favorieten voor groot en klein!
bluemonday1) Push up Bra voor Mama : H&M     2) Rok : Zara     3) Sneakers voor babyboy : H&m    4) handtas voor mama : Gum by Gianni Chiarini (bij Enes)     5) Sweater voor mama : Lala Berlin ( Bij Enes )    6) Shirt voor little Girl : bij Goldfish.be     7) Rokje voor Little girl : bij Goldfish.be     8) Kleedje voor baby girl : H&m     9) Shampoo voor baby’s : Naif Babycare     10) Vest voor mama : H&m     11) Rok voor Mama : Markus Lupfer ( bij Enes )    12) Unisex baby legging : H&m    13) Tunic voor mama : H&m    14) Salopet voor mama : H&M    15) Schoenen voor mama : Zara     16) Nailpolish) Essie    17) Boots voor mama : Zara

Stokke Xplory 140103-4154 Deep Blue

Stokke Xplory Deep Blue : Stokke.beof1

Zara Boys il_570xN.709918522_5y58Tough Cookie Store Etsy Shop 09
Zara Home

Love,

Elle Milla

Geef een reactie