Door de week heen – week 2

Wat een gekke week! Ik begon de week vol goesting en er stond enorm veel op de planning! Zondag genoot ik van de allerlaatste vakantie dag met kleine Cis en maandag zou ik er weer volledig invliegen! ( zondag avond verbrandde ik me best wel hard tijdens het koken) ongelukje 1!

2015/01/img_9573-1.jpg

2015/01/img_0450.jpg
Ik zou mijn stoffen ophalen voor de nieuwe kindercollectie en heel de week doorknallen! Er moest nog een schilderij afgewerkt worden en een paar leuke blogideetjes stonden hoog op mijn to do lijstje!
2015/01/img_9714.jpg
Op woensdag ging het mis… Dat konden jullie uitgebreid lezen in mijn vorige blogpost ” Even Pauze”.
Door het springen van een cyste verloor ik veel bloed en dat kwam in mijn buik terecht!
Plots werd ik door de ambulance afgevoerd en lag ik 2 dagen met helse pijn in het ziekenhuis!
Gek zo hoe het er plots helemaal anders kan uitzien! Ik trok nog een een selfie in de spiegel 10 min voor het helemaal mis ging!

2015/01/img_9715.jpg

2015/01/img_9716.jpg
Thank God voor Netflix! Mijn afleiding voor de pijn!

Vrijdag namiddag ’tijd om naar huis te gaan’. Deze vriend kon me nog even begeleiden tot beneden… Stappen lijkt wel een eeuwigheid te duren. Zo blij om eindelijk mijn kleine Cis weer terug te zien…

2015/01/img_0451.jpg

Overdag ben ik bij men ouders zodat ik niet alleen ben en bij Cis kan zijn! Ook Cis heeft heel wat te verwerken… Hij heeft veel gezien en moest zijn mama plots missen! Je kan zien dat hij er last van heeft en dat hij me mist! Waarom slaap ik niet in mijn eigen bedje? Waarom kan mama me niet pakken? Maar hij is zo lief voor me… Hij komt dan zachtjes zen hoofdje tegen me aan leggen! En als we vragen waar mama “auw” heeft dan wijst hij voorzichtig naar mijn buik!
Ik hoop dat we snel weer lekker gewoon kunnen doen!
Maar voorlopig kijken we nog veel filmpjes en knuffelen we heel voorzichtig!

2015/01/img_9717.jpg

Nu op naar een betere week! De pijn trekt goed weg nu die vermoeidheid nog!

Nog een keer 100 keer merci aan iedereen voor al jullie lieve berichtjes en telefoontjes!

Love,
Elle.

3 gedachten over “Door de week heen – week 2

Geef een reactie