Perfect voor Mama & Babyboy(/girl?)

IMG_0980x

De perfecte outfit voor Cis en mij zou zomaar eens ook die van jullie kunnen zijn!
Onze allereerste outfit post van het jaar is er meteen een super leuke! ( Al zeg ik het zelf!)
Ik vind Cis het allermooist in Body suits en daar weten ze bij Lucky No. 7 zeker raad mee! 😉 Normaal gesproken ontwerpen ze kleding voor de kleinste jongetjes onder ons… maar met hier en daar een aanpassing en de perfecte combinatie zijn sommige stuks ook zeker draagbaar voor onze kleine meisjes! Wie durft?

Cis zijn outfit werk ik af met mijn favoriete Little Indians booties en het schattige strikje van Sussies vond ik bij zebrazonderstrepen.com

Buiten is het maar een vies en koud weertje. Als je een gevoelige huid hebt hoort daar jammer genoeg ook een droge huid bij… Cis is er ook heel gevoelig aan. De productjes van NAÏF babycare zijn hier ideaal voor… Ik smeer Cis iedere dag in met deze heerlijk ruikende lotions en ook ik gebruik ze regelmatig… Zeker de badproducten!

IMG_0987

Ik ga voor Casual Chic met een ripped jeans van Zara een top en statement necklace van Pimkie. De wedge sneakers van Ash heb ik al 3 jaar en blijven er top uitzien en zitten geweldig.
Mijn favoriete geurtje nu is SI van Armani… ik vond nog een staaltje ergens in de schuif en ik ben er dol op!
foto 2-42kopie

1) sneakers : Ash
2) products : NAÏF
3) Bodysuit : Lucky NO. 7
4) Booties: Little-Indians
5) Bow : Suussies bij zebrazonderstrepen
6) Parfum: Si Armani
7) Necklace : Pimkie
8) top: Pimkie
9) Jeans : Zara
10) Bag: Pimkie

Love,

Elle.

Een gedachte over “Perfect voor Mama & Babyboy(/girl?)

Geef een reactie