Door de week heen… Week 1

Een nieuw thema voor het nieuwe jaar!
Ik neem heel de dag foto’s en deel heel veel met jullie! Die nood aan “oversharing” is vooral heel leuk!En alsof het allemaal nog niet genoeg is doe ik er nog een schepje boven op!

Of het nu via de iPhone , iPad of camera is! De leukste beelden die niet op IG of Facebook zijn beland, krijgen hier wekelijks een mooi plekje!
Een overzichtje van de week….

IMG_0260
Kerst en Nieuwjaar waren best vermoeiend… We zaten allemaal met de griep en nog steeds zijn we nog wat aan het bekomen!
Vooral Cis had het moeilijk en sliep heel slecht… Ook overdag was hij maar stilletjes… Bovendien sukkelt hij een beetje met zijn peuter puberteit!
Op een paar dagen tijd zag ik hem veranderen van een braaf ondeugend mannetje naar soms echt een stoute peuter… Wanneer het niet naar zijn zin was gooide hij zich hysterisch op de grond!
Wakker om half 5 en “POP” roepen ( kabouter plop) tot je er echt aan moet toegeven.
Ik heb er al heel wat vroege ochtendjes opzitten… Met heel veel plop en nog meer koffie! Ik hoop snel op beterschap… Of toch een uurtje extra slaap!
Gelukkig zijn er ook veel leuke momentjes…
Hij kreeg een kapotte laptop en gsm… Zo doet hij heel de tijd alsof hij ook aan het werk is… Net zoals papa! ๐Ÿ˜‰ en gisteren gaf hij me wel 10 kusjes… Zo lief!

Ik heb jammer genoeg heel de week geen tijd gehad om aan mijn nieuwe collectie te werken. Daar baal ik wel van… Een week uitstel is een week later online… Maar ach… Volgende week gaan we volop aan de slag!
Ik heb even genoeg van binnen zitten en bank hangen dus week 2… Ik heb kei veel zin in u!

IMG_0257

Casual Outfits waren deze week een must! In de winter draag ik graag rode of bruine lippenstift… dan hoef ik niet te lang bezig te zijn met het opmaken van mijn ogen… gewoon een beetje eyeliner en mascara… een lippenstiftje en hup.. we’re ready to go!
Ik kreeg ook een super leuke foto doorgestuurd van een schilderij dat ik maakte… Ik ben zo blij met dit resultaat! Deze hangt nu prachtig te hangen in mijn klant haar huisje… ze is er erg blij mee en dat maakte toch heel trots!
IMG_0258

Even een dagje wat anders doen… nog niet helemaal genezen maar toch hadden we nood aan een frisse neus… een wandeling in het dorp met mijn 2 venten, een kopje thee in het tuincafe en daarna een heerlijk warm badje met kaarslicht en een muziekje… Heerlijk!IMG_0300ย IMG_0262

Deze foto spaarde ik op voor laatst! Cis ziek en toch aan het werk… hij was zo blij met zijn eigen laptop… ( Even ter verduidelijking… hij is stuk…dus hij mag er mee doen wat hij wil!)
IMG_0261

Zo dat was week 1 … Up to the next!
Fijne zondag iedereen!
Love,

Elle

One thought on “Door de week heen… Week 1

  1. Superleuk om te zien! Haha, wat schattig Cis met mijn eigen laptop druk aan het werk! Hij zal in zijn vroege “terrible two’s” zitten, dan worden ze vaak heel koppig. Maar gelukkig is hij ook nog altijd lief en schattig en kan je het hem snel weer vergeven ๐Ÿ˜‰ Supermooi die schilderijtjes in het huis bij die mensen, ik ben ook nog steeds heel blij met je schilderij dat hier boven mijn hoofd hangt terwijl ik dit typ ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie