Mijn nieuwjaarsbrief…

2014/12/img_0130.jpg

Het hoort er gewoon bij! Voor je een nieuw jaar start moet je er eerst eentje afsluiten. 2014 … You were good to me! Een jaar waarin ik mijn baby’tje zag groeien in een prachtig mooi lief kindje vol deugenieterij.
We verhuisde naar een nieuw huis en mijn ouders verlieten Antwerpen om lekker dicht bij ons te komen wonen!
Dit zorgt er al voor dat 2014 een jaar was om nooit meer te vergeten!

Mijn werkdagen zagen er dit jaar een stuk anders uit! Onze stadswinkeltjes bij Tom Collins sloten hun deuren en veranderde in een mega concept store in Genk!
Mijn dagen vulde ik met mama zijn , schilderen, werken aan mijn kindercollectie , bloggen en Tom Collins… En om nog niet genoeg te doen startte ik nog eens een gezamenlijke blog op Mum of the World!
Dagen vlogen voorbij en ik liep vaak rond als een kip zonder kop! Te veel verschillende projectjes, te weinig tijd en te weinig structuur!
Allemaal creatieve projecten waar ik s’nachts maar over bleef nadenken… het werd bijna een overload aan inspiratie. Op een bepaald moment zie je het bos niet meer door de bomen en lever je maar half werk en dat mag niet de bedoeling zijn.
Daarom moest ik knopen doorhakken en mij vooral de vragen stellen… Waar ga ik mee verder? En hoe ga ik dat doen?

Het voorbije half jaar is mijn Elle Milla blog groter dan ooit geworden… Ik steek er dan ook dagelijks enorm veel tijd in om steeds weer met iets leuks te komen. Maar hoe veel werk je er ook in steekt ik zou dit niet in mijn eentje kunnen…
Jullie zijn de reden dat ik dit iedere dag weer doe… Jullie komen iedere dag weer terug en lezen graag wat ik te vertellen heb! Dat doet zo’n deug!
2 blogs onderhouden, dit combineren met werk en het mama zijn dat was voor mij geen optie meer… Daarom nam ik na een paar maanden de beslissing om te stoppen bij Mum of The World! Zo kon ik mijn focus helemaal leggen op ( o.a) mijn blog en werk!

De blog….Het is mijn basis van alles. Ook voor mijn kindercollectie “To the moon by Elle Milla”.
Een project dat misschien iets te weinig aandacht kreeg dit jaar en daarom probeer ik hier in 2015 echt stappen mee te maken.
Nog enkele weken heel flink doorwerken en de webshop opent zijn deuren! Ik ben zo benieuwd naar het resultaat en natuurlijk ook of het in de smaak zal vallen!
Als dit lukt zijn de mogelijkheden eindeloos… Dan heb ik nog een boekje vol met ideetjes… Die ideetjes waar ik zo vaak van wakker lag! 😉

Ook met het schilderen gaan we de goede kant op en dat beloofd in 2015 meer vorm te krijgen!

Verder hoop ik iets meer tijd te kunnen spenderen met ons gezinnetje! Ties werkt vaak zo hard…ik snap dat en laat hem hier ook volledig in gaan!
Maar zonder dat je het beseft is er weer een jaartje voorbij en heb je als gezin amper leuke dingen gedaan…
Een paar vrije dagen vrijmaken om er met zen allen op uit te trekken staat dus ook zeker op de planning…

Ik heb enkele hele fijne mensen leren kennen dit jaar! Zo een paar die je zelden tegenkomt en je voor altijd moet koesteren!
Meer heb je niet nodig, als iedereen gezond en gelukkig is. Ik heb een prachtig gezin, familie dicht bij me en het geluk om die paar echte vrienden te hebben waar ik voor altijd op kan rekenen en uiteraard ook omgekeerd!

Jammer genoeg kwam ik ook andere mensen tegen vol egoïsme en jaloezie. Ook mensen die liegen en opscheppen gewoon opdat ze zoveel dingen te verbergen hebben of gewoon om zichzelf groter te maken… Alsof het allemaal maar een gewoonte is geworden…. Ik sta er van versteld.
Ook hier uit heb ik een les geleerd die ik meeneem naar 2015.

2014/12/img_0142-0.jpg

Ik ben een dromer… Een echte dromer… En ik hoop zo hard dat 2015 een beetje van die dromen waar maakt. Al zal ik het zelf moeten doen… Ik heb er ongelofelijk veel zin in om er kei hard tegen aan te gaan!
Ook heb ik zo’n stom lijstje in mijn hoofd… “Een to do list voor 2015”.
Ik moet weer meer water drinken en iedere dag een smootie maken. Misschien toch maar eens beginnen met sporten en wekelijks een avondje uit plannen met Ties.
Meer lezen en de strijk minder laten liggen. De echte goesting weer krijgen in het koken en weer eens wat nieuws verzinnen.
Mijn nagels meer lakken en mijn kleerkast netjes houden…
Veel chocolade in huis halen en mijn favoriete series kijken…
Een hele lijst vol simpele dingetjes die nog lang blijft doorgaan…
Maar het allerbelangrijkste is toch wel dat iedereen rond mij gelukkig en gezond is.
Dat ik elke dag kan lachen en plezier haal uit de stomste dingen.

2015 ik kijk uit naar u… je zit vol nieuwe uitdagingen en mogen uw dagen vol geluk zitten!
Ook dat wens ik jullie toe! Al mijn lieve lieve volgertjes! Maar ook de mensen en merken waar ik dit jaar mee mocht samenwerken. Die mij een kans geven om door te groeien…
Bedankt 2014 en vooral bedankt aan jullie!
En nog een extra bedankje aan mijn lieve Ties die mij steunt en aanmoedigt in elke beslissing… En mijn kleine boy Cis… Mijn grootste inspiratiebron in alles wat ik doe!

Haal die bubbels maar boven en of je nu thuis, bij familie of op een feestje nieuwjaar viert … enjoy and make a wish!

Love,

Elle.

2 gedachten over “Mijn nieuwjaarsbrief…

  1. Doe zo verder zou ik zeggen! Jouw blog is een inspiratie voor vele. Laat je niet tegenhouden door haters, die heb je altijd. Bekijk het positief: tis om dat je vele dingen bereikt in je leven dat hen zo jaloers maakt!
    Anyways love your blog!
    Prettig eindejaar! xx

  2. Hele mooie nieuwjaarsbrief! Wat kijk ik naar je op dat je zoveel leuke projectjes hebt die je helemaal zelf opgestart hebt en dat je daarvan je werk hebt kunnen maken, dat lijkt mij fantastisch! Ik hoop dat ik op een dag ook van mijn blog mijn werk kan maken en misschien wel in combinatie met nog wat andere leuke projectjes! Maar inderdaad, soms is het gewoon allemaal zo druk dat je hoofd er helemaal gek van wordt… Ik vind het wel belangrijk om af en toe rust te nemen en een serietje te kijken en lekker een dagje samen met mijn vriend te kunnen zijn. Ik hoop dat je daar in 2015 ook meer tijd voor zal hebben! En voor de rest: heel veel succes met alles wat je nog gaat doen!

Geef een reactie