My favorite IG pic of the week

Een beetje heel erg moe start ik de nieuwe week! Cis zijn griepje gaat van kwaad naar erger en vannacht waren de minuutjes slaap zeldzaam!
Zielig hoor…. Hopelijk knapt hij snel weer op zodat we weer leuk kunnen spelen.
Op maandag kies ik steeds mijn favoriete IG foto uit en dat is vandaag deze geworden!

2014/12/img_0082.jpg

Op IG maakte ik het nieuws deze week al bekend! Binnenkort opent mijn “To the moon by Elle Milla” webshop de deuren! Allemaal handgemaakte decoratie en fashionspulletjes voor kids en hun mama’s! Spannend hoor! Ik heb nog veel werk voor de boeg… Wie graag alle stapjes volgt kan mij vanaf nu ook volgen via @tothemoonbyellemilla op IG. Ik hoop midden januari online te gaan maar aangezien ik alles met de hand maak en nog op enkele stoffen wacht is dit nog een vraagteken!
Deze muts was de allereerste sample die ik een tijdje geleden maakte. Cis staat er zo schattig mee en zit uiteraard ook mee in de collectie!

Fijne week lieve schatten van me, geniet nog van de laatste dagen van 2014!

Love,
Elle.

Geef een reactie