2014 TOP 5

 

In tegenstelling tot Kerst ben ik niet zo’n Nieuwjaar fan… Allemaal veel te geforceerd en te druk… daarom vieren we Oud op Nieuw meestal bij familie en waarschijnlijk dit jaar gewoon thuis.
De kans dat ik al lig te knorren voor 12 uur is groot aangezien ik de voorbije nachten niet al te veel heb kunnen slapen met mijn zieke zoon! 😉
Toch is het altijd wel leuk om weer een nieuw jaar te starten! Ik maak steeds nieuwe plannen, nieuwe voornemens. Ook terugkijken naar het voorbije jaar komt zeker aan bod.
Over dit alles vertel ik jullie deze week zeker nog meer.
Maar om 2015 nog een beter blog jaar te maken dan 2014 dook ik in de statistieken en vroeg me af wat bij jullie het meeste in de smaak viel!? En ik moet toegeven, jullie hebben smaak…want ook een groot deel van mijn favorieten vind ik hier zeker in terug!
Tijd voor een top 5 van de allerbeste blogposts van 2014 !

Op de eerste plaats en zeker 1 van mijn favorieten is deze van mijn allereerste kids collectie. Ik heb het voorbije jaar geweldig veel leuke reacties gekregen en super leuke klanten ( van groot tot klein!). Na een jaartje te kunnen proeven van zo’n eigen collectie is het nu tijd voor serious business! Mijn webshop opent binnen enkele weken dus 2015 wordt spannend en hopelijk veelbelovend!
In plaats van “to the moon and back” krijgt het label een iets andere naam. ” To the moon by Elle Milla” . (Jammer genoeg vond iemand anders het ook leuk om diezelfde naam te gebruiken voor haar kindercollectie… En er is geen plek voor 2 “to the moon and back” kindercollecties lijkt mij! 😉 ) Vandaar dus een klein nieuw jasje!
Tijd om even terug te kijken…
Klik op de foto om terug te kijken naar mijn allereerste kids collectie !
Schermafbeelding 2014-12-29 om 13.57.43

Op de tweede plaats een verrassend leuk artikel dat ook duidelijk bij jullie in de smaak viel! Pamela Dosal kennen jullie vast wel. Begin dit jaar begon ook zij met een eigen label. Super schattige baby en peuter t-shirts en leggings. Haar webshop En Las Nubes groeide razend snel! Ondertussen verkoopt ze een prachtig gamma van kleding en decoratie artikelen voor klein en groot! Met verschillende topmerken in haar collectie! Wat is het zalig om zoiets zo snel te zien groeien… Op naar 2015 zou ik zeggen met nog meer moois!Schermafbeelding 2014-12-29 om 13.55.55

2014 was ook het jaar van onze verhuis… En Cis zijn nieuwe kamertje! Ondertussen wil ik weer heel wat dingen veranderen aan zijn kamertje. Het baby’tje is er niet meer, dus een volgend project voor 2015 😉Schermafbeelding 2014-12-29 om 13.56.23
De verhuis zelf trok ook veel aandacht… Hoe zag ons nieuwe huisje er uit? Dat zagen jullie in het onderstaande artikel.
Ons huis is goed..voorlopig toch… Al voelen we ons er meer op vakantie dan echt thuis. Misschien komt dat nog met de tijd… In 2015 plan ik zeker nog veel nieuwe deco momentjes in!
Schermafbeelding 2014-12-29 om 13.56.55

En gelukkig kunnen jullie al het moois van onze winkel Tom Collins ook appreciëren !
Van kleine stadswinkeltjes naar een mega concept store in Genk! Voor iedere totaalinrichting ben je bij ons aan het goede adres…
2014 was het jaar dat ik een stuk minder bij Tom Collins betrokken was door Cis en mijn eigen groeiende projecten. Mijn hubby Ties daar in tegen knalt van vroeg tot laat door om er een topzaak van te maken!

Schermafbeelding 2014-12-29 om 13.57.21

 

Love,

Elle.

Geef een reactie