Kerstverslag

Je leeft er heel lang naartoe en voor je het weet is Kerst al weer voorbij.
It was a good one! Kerstavond was super gezellig… Bij mijn ouders samen met ons gezinnetje en dat van mijn broer. Mijn broer woont in Gent dus we zien elkaar jammer genoeg niet zo vaak… Gelukkig is er facetime zodat we elkaar niet te lang moeten missen!
Zoals het hoort was het een echte familie avond, gezellig met veel lekker eten en leuke cadeautjes. Ook de kids genoten van heel het gebeuren!
Jammer genoeg moest ik Hubby een paar uurtjes later naar huis brengen… De griep zit al een tijdje in ons huis en wil maar niet echt doorbreken of weggaan… natuurlijk zal je net zien dat dit op Kerst  wel gebeurd… Ties dus naar huis en enkele uurtjes later de kids en ik ook….
Enorm genoten van het samen zijn keek ik al helemaal uit naar Kerstdag… Jammer genoeg brak toen het griepje bij mij ook door… s’middags was het mijn beurt om te koken voor de schoonouders.( Ik kreeg jammer genoeg geen hap door men keel en lag strijk op de bank)
Maar ach… ik was er bij en het was gezellig…
Nu nog even bekomen van die paar gekke dagen… met een paar pijnstillers op de bank en een dutje hier en daar kijk ik al uit naar het volgende jaar…
banIMG_0746 IMG_0748

Ook dit jaar weer een strikje voor Cis… hij staat er zo goed mee… My handsome babyboy! IMG_0767ban IMG_0775ban IMG_0783ban
Mama zorgde dan weer voor een prachtig mooie kerstboom en decoratie…IMG_0799 IMG_0803 IMG_0832 IMG_0848 En ook Cis dronk voor het eerst zijn kinder champgane!IMG_0859ban Een kusje voor de kerstman…IMG_0865En spelen met het gezinnetje…. zo mooi… zo mooi! IMG_0873Party outfit…IMG_0884 banIMG_0888 Dit is Yoko…het dochtertje van mijn broer…. Zalig ding! xIMG_0916 ban

Love,

Elle.

Een gedachte over “Kerstverslag

  1. Superleuke foto’s! Wat een mooie kerstbomen hebben jullie! Leuke fotootjes met de kindjes, wat lief Cis met de mannetje, haha! Ben wel benieuwd wat er in die grote pakjes zat 😉 En zo jammer dat jullie ziek waren met kerst 🙁

Geef een reactie