Queen Yindi in Gro Company

 

Vandaag mag Cis zijn grote Zus Yindi voor de camera staan! En wat doet ze dit goed.
Trots dat ze is presenteert ze haar outfit van Gro Company. Om helemaal in de kerstsfeer te komen toverde ik de foto’s om alsof ze zich in een “wonder wereld” bevindt.
Natural Beauty … Queen Yindi…! 🙂
Bij Purestarters vind je tal van leuke merken waaronder ook deze…
“Gro Company van de Deense ontwerpster Anette Nordrup bestaat uit een hele mooie en fijne collectie met een hoog draagcomfort, deze items verrijken de kinderkledingkast met fijne basics, maar ook leuke items met pentekeningen of andere herkenbare Gro afbeeldingen. Fijne materialen die kinderen in de groei niet belemmeren om lekker te kunnen bewegen en te groeien vandaar de naam Gro!”

Mooie basics met dat tikkeltje extra! Daar houden we van! De kraag van de blouse trekt meteen de aandacht en staat prachtig met een extra statement necklace. Deze maakte ik zelf jaren geleden maar doet nog regelmatig dienst. Zeker voor fotoshoots.
Benieuwd naar meer moois? Neem dan eens een kijkje bij Purestarters.nl.bany y1ban y4y3ban

 

Love,

Elle.

Geef een reactie