Christmas table pinspiration

Hoe vieren jullie kerst?
Wie zelf een etentje geeft denkt vast na over de tafel decoratie. Iedere kerst avond ga ik bij mijn ouders eten. Ik zou niet anders willen… het huis wordt zo mooi gedecoreerd en de tafel dus ook. Mijn mama steekt enorm veel tijd en liefde in het decoreren van hun huisje. Dit jaar vieren we voor het eerst in Lommel… Ik heb mijn ouders vorig jaar kunnen overtuigen om hun huisje achter te laten in Antwerpen en in Lommel te komen wonen… lekker dicht bij ons! Ik kijk er echt al naar uit… en breng jullie ook zeker verslag uit! 😉 Maar dat is voor volgende week…

Wie graag wat inspiratie opdoet kan zeker terecht op pinterest! Je komt er de allerleukste ideetjes tegen! Mijn Christmas Table Pinspiration!
ban

tableban

 

Love ,

Elle.

Geef een reactie