Memory Lane 12 December

IMG_8926-0.JPGSinds ik mama ben heb ik niet meer echt de behoeft om nog uit te gaan! Als iemand mij vraagt…”en, wat heb je dit weekend gedaan?” denk ik echt, waar heb jij het over? Gewoon thuis gezellig met de kids OF bij familie… Koken,spelen, werken, knuffelen…

Discotheken en kroegen afgaan is “zo vroeger”. Misschien komt die goesting ooit nog wel een keer, maar de tijd dat ik die avond aan het plannen ben, babysit zoeken, de avond probeer te overleven zodat ik niet rond 22:00 uur in slaap val en achteraf nog eens een kater probeer te voorkomen is veel te vermoeiend! Want de volgende dag moet je er weer staan als mama! Geen tijd dus voor katers en slaap gebrek!

Toch trek ik er graag eens tussenuit met mijn hubby! Dan gaan we lekker eten en blijven we ergens in een hotelletje slapen!
Vorig jaar deden we dat ook…Datenight met men hubby bij l’aperi Vino in Hasselt! 1 van mijn favoriete plekjes!
Heerlijk eten, het allerbeste gezelschap en good memories !
12 december 2013

Love,
Elle.

Geef een reactie