Poezenvriend

Hoe schattig zijn deze foto’s? Onze poezen zijn geen fan van Cis! Of toch nog niet op minder dan 1 m afstand! Cis geeft niet op en kan er achter blijven aan rennen.
Ondertussen begint Lilo  ( de oudste en makkelijkste kat) er aan te wennen en als hij zin heeft, mag Cis dan toch even aaien! ( Als het echt moet!)
Cis is zo dol op diertjes… en is er dan ook heel lief voor!

Ik ben erg benieuwd naar jullie ervaring met kind en dieren. Ik kocht deze 2 katten 3 jaar geleden en het zijn echt mijn kindjes. Ik zie ze zo graag, maar voel me best schuldig… Sinds Cis er is heb ik niet zoveel tijd meer om hun heel de dag door te verwennen en ik denk dat ze dit best wel merken… Soms lijken ze wel boos op mij voor 1 of andere reden… Dan kunnen ze me echt negeren… 🙂
Terwijl ik de eerste jaren steeds 2 katten achter mij had lopen….
Soms denk ik… misschien moet ik ze samen bij iemand anders van de familie zetten, iemand die er echt dagen aandacht aan besteed…
En dan denk ik weer… het zijn poezen… ze kunnen zichzelf wel bezig houden!
Maar toch… ik zie ze zo graag en het zijn zo’n 2 pracht exemplaren dat ze alles aandacht verdienen die ze nodig hebben.
Tuurlijk krijgen ze hier liefde en hebben ze alles wat ze nodig hebben… maar soms zou ik ze meer willen geven… wieweet komt dat wel weer met de tijd!
Cis doet alvast zijn best om het contact met die 2 lieverds intens te maken! 😉

IMG_0005 IMG_0006 IMG_0008

 

Outfit Cis :
Muts: Elle Milla “to the moon and back”
Trui : H&M
Broek : Zara

 

Love,

Elle.

Een gedachte over “Poezenvriend

  1. Geen stress… Poezen wennen snel aan een nieuw lid van de familie en mettertijd zal Cis ook de nodige aandacht en affectie kunnen geven aan deze twee lieve poezen. Nu is het nog een beetje onhandig he dus zijn ze op hun hoede. Het komt goed! 😉 superleuke blog trouwens. Ik ben fan!

Geef een reactie