Boompje zetten…

Gisteren bleef Cis een nachtje bij men ouders slapen zodat ik met hubby nog eens uit eten kon gaan! Dat ik snotverkouden was probeerde ik even te vergeten met een paar glaasjes bubbels en toen we weer thuis kwamen nam ik me voor om uuuuuuuren te gaan slapen! We hadden het verdiend maar vooral nodig!

Rond 1 uur werd ik wakker van vreselijke geluiden! De rolluiken en deuren bonkten heen en weer en de wind waaide zo hard hij maar kon!
Blijkbaar is ons huis niet goed geisoleerd. ( Dit met zo’n tientallen andere gebreken…*zucht).
Maar goed…1 uur werd 2 uur, 2 uur werd 3 uur en toen het dan uiteindelijk 4 uur werd besloot ik om niet meer op mijn telefoon te kijken en dat ik mijn ogen niet meer mocht open doen!
Dat leek te werken want toen ik deze ochtend wakker schrok om 10.00 uur kon ik niet geloven dat ik zo lang had geslapen!
Toch nog flink verkouden maar zonder enige stress stond ik op en maakte een ontbijtje voor mezelf en men hubby!
Toen ik dan uiteindelijk alleen thuis was kon ik in actie schieten… Het is bijna midden december dus mag Michael Buble weer op! 🙂
Ik zong zijn kerstliedjes weer met volle borst mee terwijl ik rustig aan de kerstboom begon te versieren!
Zoals vorige jaren werk ik weer met witte tinten, maar ik ging deze week opzoek naar kerstballetjes en andere deco spullen die niet kapot kunnen vallen! Met zo’n kleine boef als Cis in huis durf ik dit niet echt aan! Geen nood… Bij Pelckmans in Lommel vond ik meer dan genoeg moois om mijn boompje te versieren!
Ik geef jullie graag al een klein voorsmaakje maar voor het uiteindelijke resultaat zullen jullie nog even moeten wachten! 😉
Cis keurde de boom alvast meer dan goed!
kerstbanIMG_0019 IMG_0026 IMG_0039kerstban

Oohja… Ik heb jullie nog niet verteld dat ik heel het huis heb veranderd! 🙂
Ik kwam maar niet tot rust in deze woonkamer… niets stond naar mijn zin en de meubels die ik alleen kon veranderen hebben elke hoek van de kamer gezien! Jammer genoeg nooit zonder resultaat!
Gisteren riep ik wat mankracht op en verplaatste we alle meubels…. Eindelijk,,, nu staat het goed en kan ik rusten! 😉
Meer hierover en over onze kerstversiering vertel ik jullie graag morgen!

Love,

Elle.

 

Een gedachte over “Boompje zetten…

Geef een reactie