My favorite IG pic of the week

Ik begin me stil aan af te vragen of ik de regels van ” My favorite IG pic of the week” niet ga veranderen! Iedere week leert Cis meer en meer bij dus worden de foto’s ook steeds leuker, stoerder, grappiger en nog schattiger! Deze blog begint dan ook steeds meer en meer een “Cis” blog te worden, maar blijkbaar valt hij goed in de smaak bij jullie… want ik krijg enorm veel leuke reacties! ( Al sta ik daar natuurlijk niet van versteld… aangezien hij het coolste mannetje op aarde is! 😉 )
Sinds een maand geleden kruip ik iedere avond bij Cis mee in bed! Nog steeds vind hij dit helemaal geweldig en krijgt de slappe lach wanneer ik vraag… “Mama mee in bedje? Ja?”
Ondertussen is er weer een nieuw ritueel bij gekomen.en moeten al zijn knuffels 1 voor 1 bij hem gelegd worden!
Heerlijk is dat! Daarom deze geweldige foto net voor het slappe gaan!
IMG_8573

 

Sweet Dreams Cis!

Love,

Elle.

 

Geef een reactie