De Sinterklaas ochtend!

Dus… volgens mij is Cis flink geweest dit jaar want toen we deze ochtend beneden kwamen lagen daar leuk veel pakjes op Cis te wachten!
Voor mijn lieve Nederlande volgers… bij ons pakt de Sint de pakjes niet in… Waarschijnlijk omdat hij zo moe is van al jullie pakjes zo mooi in te pakken, want ik zag gisteren heel wat leuke inpak ideetjes voorbij komen op jullie IG pagina en blogs!
Leuk om te zien, maar wij moeten nog even wachten op al die mooie verpakkingen tot de kerst er is!

Toen Cis deze ochtend zijn nieuwe tafeltje met stoeltjes zag staan ( vol met lekkers – nieuwe outfits en speelgoed) was hij verbaasd! Het leek dat hij het nog niet helemaal snapte maar dat hij het leuk vond was wel te zien!
Pas toen ik later aan papa vertelde dat Sinterklaasje was langs geweest, liep hij samen met papa meteen naar zijn cadeautjes! Hij snapte het dus toch! Sinterklaas was langs geweest en Cis snapte het helemaal! Dit op zijn 1,5 jaar! šŸ™‚
Mama was trots en een beetje emo… šŸ™‚ Gek dat ik toch 1 klein traantje heb weggepinkt?

Een leuke ochtend met chocolade als ontbijt! Joepie!
Dag Sinterklaasje… weg is hij en nu kijken wij volop uit naar onze 2e Kerst samen!kerstbancis

 

 

 

Fashion : Zara Kids
Speelgoed : Ikea + Hema
Tafeltje + stoeltjes : Ikea
Wall art: En Las Nubes

kerstban

 

Love,

Elle.

 

Geef een reactie