Memory Lane

Gisteren zat ik een dagje bij de kapper! ( Btw… ik ben nu NOG blonder! en heel blij met het resultaat! 😉 ) Aangezien het een lange zitting was (want het moest wel echt heel blond zijn!) had ik lekker veel tijd om tussen de foto’s op mijn telefoon te gaan snollen!
Toen ik bij de foto’s van december vorig jaar belandde, kon ik maar echt niet geloven dat de tijd zo snel is gegaan! Als ik naar die foto’s kijk, kan ik me nog alles herinneren!
Daarom leek het me een leuk idee om heel de maand december terug te kijken naar een jaartje geleden!
Ik haal iedere dag een foto boven van op dezelfde dag vorig jaar!
kerstban
Ik koos voor deze mooie foto van Cis. Hij was toen een dikke 5 maanden!
Dat de Sint nog niet was geweest was blijkbaar niet zo’n probleem! Ik keek zo hard uit naar die allereerste kerst met mijn zoontje!
Toen ik nog geen mama was beeldde ik me steeds in hoe het zou zijn om met je kindjes kerst te vieren! Ik zou iedere ochtend met hen op een dekentje voor de kerstboom gaan liggen! Genieten van die mooie lichtjes!
Vorig jaar 2 december zette ik de kerstboom op! Cis lag te spelen in zijn box en zoals ik me altijd al had voorgesteld, vond hij die lichtjes prachtig om naar te kijken!
2dec
Ik herinner me zijn pyjama pakje nog zo goed! Dat vond ik zo schattig!
En als ik zo naar zijn haartjes en gezichtje kijk zie ik nog steeds dezelfde Cis…
kerstban
A trip to memory lane en dat ook nog eens in December!
Dat kan niet anders dan de mooiste maand van het jaar worden.

Love,

Elle.

 

Geef een reactie