Getest! Stokke Xplory

Dat Cis een eigen willetje heeft, dat heb ik jullie al meerdere keren verteld! Hij doet eigenlijk gewoon waar hij zelf zin in heeft en wanneer iets niet mag, zal hij zijn grootste glimlach boven halen in de hoop dat mama toch niet boos zou worden.
Als je mama bent is het heerlijk om met je kleine vriend op pad te gaan, je neemt je kinderwagen erbij en trekt lekker rustig de stad in!
Nou… dat is toch wat andere mama’s mij vertellen. Cis heeft nooit graag in een kinderwagen gezeten! Vre-se-lijk… ik was nog maar de hoek om en hij begon al te roepen en te tieren tot dat hij uit dat ding mocht! Cis is groot en Cis wil stappen.
Jammer maar helaas kleine vriend… jij kan nog niet zomaar de straat op zonder hulp… 😉

Cis en ik mochten de Stokke Xplory testen. In de gloednieuwe kleur “Cloud Grey” met de prachtige winterkit erbij!
Deze hadden jullie misschien al gespot bij mijn “Winter Special”.ban

kerst25ban

Volgens mij ging er toen een nieuwe wereld open voor kleine Cis. Want vanaf het moment dat hij hier in werd gezet bleef hij (wonder boven wonder) gewoon rustig zitten!
Ik kon het bijna niet geloven… maar Cis lag “lekker te chillen” in zijn nieuwe mobiele troon!

Voor mezelf was het ook een geweldig ervaring. Hij zat zo mooi recht en hoog zodat ik lekker dicht bij hem kon wandelen.
Mijn handen bleven lekker warm door de winterkit en ook al zeggen ze dat de Xplory een perfecte kinderwagen is voor in de stad, reed deze ook super fijn in het bos!
De eerste testrit was dan ook meer dan geslaagd!

Het grootste wonder moet nog komen, maar toen ik gisteren in de keuken stond te koken… riep Cis mij vanuit de hal! Toen ik ging kijken had hij de Stokke Xplory al een stukje naar de woonkamer gereden en meneer wou weer in zijn mobiele troon!
Ik zette hem mee in de keuken en hij vond het geweldig! Hij kon alles mee volgen en begon dan ook in Ciske’s taal zijn dag te vertellen! Een heerlijk mama momentje!
En geef nu eerlijk toe… Die Winterkit maakt het allemaal nog veel mooier en gezelliger!
IMG_9588 IMG_9599banIMG_9589logoOutfit Cis : Mini Rodini – Purestarters.nlban

Dus… Ik mag jullie zonder enige twijfel dan ook vertellen dat ik een Stokke Fan ben!
Met spijt dat ik deze kinderwagen niet vanaf Cis zijn geboorte had, maar heel blij dat ik nu weet dat het gewoon aan de verkeerde kinderwagen lag! Voor Cis de wiebelkont dan toch! 😉
Een mega aanrader dus voor wie opzoek is naar de perfecte kinderwagen. Heb jij ook een Stokke Xplory maar nog geen Winterkit? Check dan zeker even de mogelijkheden want ze zijn prachtig en super gezellig voor een winterse wandeling!

Love,

Elle.

stokke

 

Een gedachte over “Getest! Stokke Xplory

Geef een reactie