Decoreren met zoet!

Met de familie een gezellige wandeling maken in een prachtig bos en daarna weer lekker opwarmen binnen aan de haard! We halen koffie en thee boven en uiteraard ook iets om te snoepen! Zo ziet een mijn perfecte winterdag er uit! Wil je eens wat anders dan gewoon een een schaal met koekjes? Doe dan eens wat anders en gebruik je fantasie.

Ik plaatste mijn Lotus speculaasjes in de vorm van een kerstboom! ( Niet op een bord of schaal, maar op een gedroogd stuk boomschors ). Als kerstballen gebruikte ik mooi versierde chocolaatjes van de Hema en enkele blueberries.
Stroopwafels kan je mooi opstapelen en afwerken met een strikje!IMG_9507Ik gebruikte grote witte confetti als sjabloon. Verspreid ze willekeurig en laat het nu maar “sneeuwen”.
Haal de poedersuiker boven en zorg voor een sneeuwlandschap… strooien maar!IMG_9512 Haal de confetti voorzichtig weg. Zo heb je weer een extra “fantasietje” als afwerking!
Gebruik je eigen fantasie. Je zal zien dat je snel de smaak te pakken hebt! Vraag je kids om mee te helpen… of als je het liever zelf doet, laat ze dan maar gewoon meteen smullen van al dit lekkers!IMG_9514-1

 

Love,

Elle.

 

 

banner

Geef een reactie