Project Positief

Er hangt positiviteit in de lucht! Of beter gezegd in blogland! Bydagmarvalerie wil iedereen besmetten met positiviteit en richt daarom het Project Positief op.  Haal het beste uit elk moment en geniet van het leven , dat is wat zij ons wil meegeven!

Een mooi initiatief… Erika Van Tielen beantwoorde een hele lijst vol met positieve vragen en was ook benieuwd naar mijn antwoorden!
Here we go!
banWat is je favoriete quote en waarom?

Sinds Instagram en Pinterest kom ik dagelijks zo’n leuke quotes tegen die me op het lijf geschreven staan! Deze is toch 1 van men favorieten. Hij omschrijft perfect hoe ik door het leven wil wandelen. Enjoy the little things in life!
Schermafbeelding 2014-11-24 om 13.49.45

Welke droom zou je in je leven willen realiseren? Yes you can!
Eigenlijk alles wat ik nu doe, maar dan 10 keer uitvergroot! Een succesvol kunstenaares en blogger zijn.
Een eigen kleding lijn voor kids lijkt me ook te gek!
Een tweede en laatste keer mama worden en voor eeuwig en altijd als gezinnetje bij elkaar blijven! 🙂 ban

♧ Wat betekent geluk voor jou?
Omringt zijn door de mensen waarvan je houdt…en dat ik de kleinste en de stomste dingen zo geweldig kan vinden! Sinds ik mama ben, ben ik gelukkiger dan ooit…
Ik heb nog nooit zoiets moois gevoeld!
Ik ben heel gelukkig met alles wat ik heb en helemaal niet ongelukkig over de dingen die ik niet heb!
ban

♧ Wie kan jou ontzettend opvrolijken?

Uiteraard mijn kleine Cis. Hij staat bovenaan met zijn papa!
Maar er zijn genoeg lieverds in mijn leven die mij ontzettend blij maken!
ban

♧ Waarvoor mogen we je ‘s nachts wakker maken?

Sorry?! Voorlopig moet iedereen mij laten slapen… Als ik niet genoeg slaap, ben ik eigenlijk niet zo heel gelukkig ! Toch niet voor die paar kopjes koffie! 😉
ban

♧ Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?

Eergisteren, toen Cis plots door had dat hij ook achteruit kon wandelen. ( In zijn half blootje en met de nodige mimiek erbij) 😉
ban

Op welke prestatie ben je ontzettend trots?

Ik was een echt jong stadsmeisje uit Antwerpen die op haar 21e verliefd werd op een man met 2 kindjes.Ik zou mijn Antwerpen nooit verlaten en hield van uitgaan en nooit zag ik aankomen dat mijn wereld op een paar maanden tijd zo zou veranderen. Ik was zo verliefd…besloot er volledig voor te gaan, ik kreeg er 2 schatten van stiefdochters bij, verhuisde naar Lommel om samen met hun papa voor deze 2 meisjes te zorgen. Na 6 jaar kijk ik echt met trots terug op deze periode… we hebben er een kleine Cis bij en ben niet alleen trots op mezelf maar ook op die 2 meisjes… want zij hebben mij, ondanks de scheiding van hun eigen mama en papa altijd met zoveel liefde aanvaard! Hoe moeilijk zij het ook hadden bleven ze zo lief voor mij! Ik ben zo trots op ons gezin… wat we met zen allen doorstaan hebben en waar we nu staan! Mijn pure trots en geluk!
ban

♧ Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?

Geniet van je leven en ben blij met die kleine dingen! Vallen maar daarna weer gewoon opstaan! Doe de dingen die je wil doen en omring je zelf met mensen die je gelukkig maken!
ban

Ik ben best wel benieuwd wat jullie Antwoorden zijn!
Laat ze achter in de reactie… en deel al je positiviteit met ons!

banner

Love,

Elle.

2 gedachten over “Project Positief

  1. Leuk om ook jouw antwoorden te lezen! Ik vulde de tag onlangs ook in 🙂 Zo fijn dat Yindi en Sammy je meteen zo goed aanvaard hebben en dat jullie nu een echt gezinnetje vormen. Wat betreft je dromen zou ik zeggen: ga zo door met alles wat je doet! Ik vind je schilderijen prachtig en je blog wordt ook steeds leuker! Je nieuwe lay-out is trouwens ook heel leuk!

Geef een reactie