5 reasons why i smile

Een trouwe volger van mijn blog schreef zelf een super leuke blogpost!
5 reasons why i smile en vroeg zich af wat mijn 5 antwoorden zouden zijn!
Ik kan met heel veel dingen lachen en voor de kleinste gewoonste dingen verschijnt er wel een lach op mijn gezicht! Geen moeilijke opdracht dus om  5 verschillende glimlach momenten te noteren!

Uiteraard is er die glimlach die elke moeder heeft… Ik denk nog maar aan Cis en daar is die dan… Mijn zoontje zien genieten, zien spelen , zien ontdekken, zien slapen,… dat is mijn grootste geluk en ook mijn allergrootste glimlach! Die voel ik van binnen en zie je vanbuiten!

De geur van geurkaarsjes! Ik ben er dol op en doen me meteen denken aan thuis. Mijn eigen thuis maar ook dat van mijn ouders… Sfeer en gezelligheid staan centraal en daar kan ik enorm blij van worden!

De zachtheid van nieuwe babykleertjes… Ties mijn vriend kan daar echt om lachen.. hij moet steeds aan die nieuwe kleertjes voelen van mij! En dan zeg ik… Niet normaal he schat? Zooooooo zacht! Dan lachen we alletwee… 🙂

Lekker eten… maar vooral aperitieven met wat hapjes of tapa’s erbij. Heerlijk!

En als laatst misschien een beetje oppervlakkig, maar nieuwe dingen kopen! Of het nu kleren zijn voor mij of Cis, speelgoed, make up , decoratie spulletjes, of spulletjes die je dagelijks nodig hebt… Ik kan heel blij worden van stomme dingen kopen! Een soort van verslaving ja… maar maakt me we blij!

Mijn 5 blij makers zijn van mij! Samen met nog een heleboel andere!
Om af te ronden wil ik toch nog 1 extra speciale blijmaker meegeven…
Ik ben zo ontzettend blij dat ik na al die jaren bloggen heel veel positieve reacties krijg!
Bloggen doe je voor jezelf maar ook voor andere… en na al die tijd heb ik nog steeds volgers die van het begin blijven terugkomen maar ook ontzettend veel nieuwe!
Een dikke dank u wel dus voor iedereen die steeds terug komt en er voor zorgt dat ik zo veel kansen krijg.
Jullie zijn schatjes en zorgen er dagelijks voor dat ik glimlach!
Dankudankudanku!

Heel benieuwd naar jullie blijmakers… Wat zijn die van jullie?
Let me know lieverds!
fba300e9a2a8ddbee5b24b3e18f58479

 

Love,

Elle.

2 gedachten over “5 reasons why i smile

Geef een reactie