wit op zwart

 

Als Cis een beetje groter is wil ik zonder enige twijfel een krijtbord muur in huis! Of het nu in zijn kamertje of in de woonkamer is… Ik moet en zal zo’n muur hebben waar niet alleen Cis maar ook de rest van het gezin op los kunnen gaan! 😉
Je hebt krijtbord verf tegenwoordig in verschillende kleuren maar zwart blijft een “klassieker”. Ik ben een grote fan van donker grijze of zwarte muren, maar omdat we voorlopig in een huurhuis wonen wagen we ons niet aan te donkere kleuren!
Jammer want ik snak naar een beetje contrast op de muur!
Gelukkig zijn er nog andere oplossingen zoals een krijtbord kader…
Zo hang je deze gewoon aan de muur en kan je nog steeds je fantasie de vrije loop laten gaan!
Hier mijn pinspiration voor ik naar bed ga! 😉
Sweet dreams!

krijtbord

 

Love,

Elle.

Een gedachte over “wit op zwart

  1. Dat ziet er leuk uit :-). Wist niet dat jullie in een huurhuis wonen, dacht dat jullie hadden gekocht. In ieder geval huurhuis ofniet. Ik zou het doen een zwarte muur. Zou geweldig staan met jullie mooie interieur. cheers

Geef een reactie