My favorite IG pic of the week!

Ik heb deze week weer een heleboel leuke foto’s gemaakt, maar zoals iedere week kies ik mijn favoriete IG foto van de voorbije week uit!

Dat Cis geen baby meer is maar een echte peuter vol kattenkwaad wist ik jullie ook al te vertellen… De trap op kruipen vind hij helemaal geweldig… Wanneer het traphekje open gaat en hij de kans krijgt om alleen die ” grote berg” te beklimmen is hij dan ook meer dan trots… iedere trede kraamt hij een geluidje uit alsof dit de moeilijkste opdracht ooit is en kijkt hij me fier aan met een blik in zijn ogen die zegt ” Kijk eens mama hoe flink ik ben en hoe goed ik dit al kan” ?
Deze outfit maakt het allemaal NOG schattiger!
T-shirt : En Las Nubes
Broek : Lucky No 7
Sloffen : Little Wannahaves

IMG_7658Love,

Elle.

Een gedachte over “My favorite IG pic of the week!

Geef een reactie