Marco Who?

IMG_8917 

Ik heb zo een beetje stiekem een nieuwe verslaving… Eentje die ik overal bij me heb…in de slaapkamer, in de keuken, in het bad, op het toilet… En neen, dan heb ik het niet        (alleen) over mijn trouwe vriend de iphone, maar over NETFLIX. Wat een geweldige uitvinding. Op welk apparaat ik ook kijk… NETFLIX onthoudt meteen waar ik gestopt ben met kijken…Zalig!
Binnenkort pakt NETFLIX uit met een gloednieuwe serie ” Marco Polo” waar ook ik heel erg naar uitkijk!
Nadat ik de trailer bekeek van de serie stelde ik mezelf de vraag, zit er een Marco Polo in mij?
In eerst instantie dacht ik meteen van niet… Ik ben absoluut geen avonturier en van verre reizen ben ik ook al geen fan.
Natuurlijk vind ik het zalig om een keer naar de zon te trekken, naar een hotel en lekkere restaurantjes of een leuke city trip. Maar dat noem ik vakantie en niet reizen.

Verre reizen, rondtrekken met een rugzak.. of van hier naar daar vliegen, varen of rijden dat is absoluut niets voor mij! Ik ben ergens bang voor het onbekende… het idee dat ik niet weet waar ik terecht kom maakt mij zenuwachtig en best wel ongelukkig.
Een gemis volgens sommige vrienden en kennissen, maar ik heb er zelf vrede mee…
Ik ben graag thuis ( of in de buurt) en dat is zo fijn aan ons kleine landje… Ik ben meteen weer terug waar ik wil zijn als dat nodig is!
IMG_8924

Geen Marco Polo in mij dus….
Of toch wel… ?IMG_8909

Maar toen ik besefte dat ik wel heel lang opzoek was naar wat ik graag wou in het leven, begon daar toch wel ergens een klein ” Marco lichtje” te branden.
Vanaf mijn jonge jaren was ik heel creatief… tekenen, ontwerpen, kleding maken… continu was ik opzoek naar een manier om mij te uiten. Ik liet me inspireren door muziek en gebruikte dat ook vaak als thema in mijn werken. Ik probeerde er vaak zo veel gevoel in te leggen dat ik mij er zelf een beetje in verloor. Stap voor stap, ontdekte ik steeds meer wat ik met die creatieve ideetjes moest gaan doen en ik moet eerlijk toegeven… ik ben best blij met waar ik nu sta… Ik doe wat ik echt heel graag doe, en Cis gaf me nog meer inspiratie in dit avontuur.
Toch… tot op de dag van vandaag blijf ik zoeken en ontdekken… niet over de hele wereld, maar in mijn eigen wereld, maar ook samen met mijn gezinnetje.

Of dat nu Marco Polo is die een beetje in mij zit of gewoon de Elle Milla in Sarah, wie zoekt die vindt zeggen ze…
Elke dag ontdekken doet ons allen goed!
Schuilt er ook een Marco Polo in jou?

Ben jij ook benieuwd naar de Marco Polo serie van NETFLIX ?
Bekijk hem dan hier… Razend spannend volgens mij!

TIP : Mama Erika Van Tielen schreef ook een geweldig stukje over Marco Polo… En zij gaat zelfs nog een stapje verder… #ProjectMarcoPolo Kom het hier te weten!

Love,
Elle.

 

2 gedachten over “Marco Who?

    1. Ja… Is super gemakkelijk! Ik kijk soms maar 10 min voordat Cis men iphone uit men hand trekt ofzo! 😉
      Als hij dan weer in bedje ligt, kan ik makkelijk oppikken waar ik ben gestopt! Aanrader! 😉

Geef een reactie