Family weekend Outfit

 

Weet je wat zo leuk is aan ons gezinnetje? Als ik naar ons kijk dan vind ik ons zo goed samenpassen.. Het klopt gewoon… we horen samen en het grappige is dat dit ook heel vaak terug komt in onze outfits. Wij zijn zo een gezinnetje dat stiekem  vaak in matching outfits rondloopt. Zwart, grijs en wit zijn onze favorieten! Altijd makkelijk te combineren met elkaar EN waar je ook naartoe gaat, je outfit klopt altijd.
Toen ik Cis zijn prachtige nieuwe kleertjes fotografeerde leek het me wel een leuk idee om  dat ook te doen bij de outfits van mama en papa!
IMG_8820
Ik heb volgens mij men favoriete nieuwe outfit gevonden voor Cis! Deze kleertjes vond ik bij Pure Starters. Een Nederlandse webshop waar ik de ene “ooo” en de andere “aahhh” uitriep! Wat een mooie collecties zeg… De sweater van Imps & Elfs is zoooo zacht dat ik Cis niet kan stoppen met knuffelen als hij deze aanheeft! In tegenstelling tot Imps & Elfs kende ik het merk Mói nog niet. Een kledinglijn voor baby’s en kinderen ontworpen door een architecte uit IJsland. Vaak werkt het merk met Unisex kleding die heel makkelijk bij elkaar te combineren zijn. Een merk dat nu hoog op mijn favoriete lijstje staat! De pasvorm en kwaliteit van die stof zijn zoooo geweldig!
Jep… Dit outfitje is top! Mama’s kijk zeker weten eens op purestarters.nl want dit mag je gewoon niet missen… Andere merken zoals Mini Rodini – Imps & Elfs – Soft Gallery en nog vele meer kan je er ook shoppen!
De Nikes liet ik jullie vorige week al zien, die vond ik bij VIER in Antwerpen.

IMG_8824
Mijn outfit voor dit weekend is lekker basic en vond ik bij H&m , de sneakers zijn van ASH. Een simpele maar ooh zo geslaagde outfit voor mij! Omdat ik heel de dag achter Cis moet aanrennen vind ik het belangrijk om toch makkelijk gekleed te gaan… hakken zijn niet echt makkelijk hiervoor dus zijn de wedge sneakers van ASH ideaal om toch weer eens wat hoger van de grond te staan! 😉
Geen nood… voor korte broeken is het wat te koud… Die werk ik nog af met een panty van Wolford… Heerlijk zachte panty’s dit er was na was beurt goed blijven uitzien! IMG_8857

Hallo daar knappe papa.. Wat zie je er weer mooi uit! Ties zijn outfit werd sinds vandaag toch wel een tikkeltje specialer, want enkele weken geleden liet hij een kostuum en hemden op maat maken bij Eleganza Milanese ontworpen door Pirrone Massimo.
En mag ik even zeggen “waaaauw”… Alles perfect afgewerkt tot in de kleinste details.
De hemden steeds gepersonaliseerd met subtiele initialen en binnenin het kostuum de volledige naam. Om dan nog maar te zwijgen van de perfecte pasvorm!
Misschien zijn jullie al lang opzoek naar dat perfecte kostuum of willen jullie man gewoon een keer verwennen? Kijk dan zeker eens bij  PM Eleganza Milanese. Pirrone Massimo staat jullie graag met raad en daad bij in de zoektocht naar het perfecte kostuum!

Ties combineert zijn kostuum vest en hemd graag met iets casual zoals deze jeans van Drykorn ( bij ICON HASSELT), sneakers van Philipp Plein.Voorbereid tegen de koude met de sjaal van ICON HASSELT!

Voila,
nu weten jullie dat ook weer al!
Tijd voor mij om aan de slag te gaan! Nog een dagje schilderen in mijn atelier en dan begint ook voor mij het weekend!

Love,
Elle.

————————————————————————————————-

Choose your artwork…

img_4700

Een gedachte over “Family weekend Outfit

Geef een reactie