My Social Media Stars : Yvonne Yu

my-social-media-stars1

Heel lang geleden en een beetje terug van weg geweest is mijn thema ” My social media Stars”. Hier ga ik opzoek naar mijn favoriete instagrammers , bloggers , kunstenaars , fotografen , mama’s enz.. en stel ze enkele persoonlijke vragen.

Ik kwam op het idee nadat ik mijn Elle Milla interview online zette. Jullie vroegen me verschillende vragen en deze heb ik dan ook met alle plezier beantwoord.
Dagelijks volg ik met heel veel plezier een aantal mensen op verschillende sociale media en vond het dus een leuk idee om deze mensen ook eens te interviewen ,
zodat niet alleen ik , maar ook jullie met deze mensen kennis kunnen maken!

Het was een hele tijd geleden en in de tussentijd heb ik weer heel wat “stars” ontdekt.
En de komende weken wil ik deze graag met jullie delen.

Vandaag geef ik het woord aan Yvonne Yu, ze is bijna 32 jaar en woont samen met haar vriend Daniel, dochtertje Noëlle ( 5 maanden ) en 4 katten in Groningen. Ze is afgestudeerd als interieurarchitect en had de eerste jaren na haar studie een eigen ontwerpstudio. Er miste iets en ze besefte dat dit niet was waar ze mee verder wilde gaan dus besloot ze om parttime in de retail te gaan werken… zo had ze tijd om opzoek te gaan wat ze echt wilde ontwerpen.
Haar eigen sierraden lijn ontstond en ook ontwerpt ze custom trouw en geboortekaartjes.
En na de geboorte van haar dochtertje ging er weer een nieuwe wereld voor haar open…
IMG_7479

Wat is Tough Cookie.. ( hoe ben je op het idee gekomen en wanneer ben je er mee begonnen? )

Tough Cookie is een beetje vanzelf ontstaan. Na de geboorte van Noëlle was ik opslag verliefd op dit kleine meisje! Ik was alleen nog maar bezig met ontwerpen maken voor haar. Omdat ze altijd zulke koude voetjes heeft, wilde ik schoentjes maken. Samen met mijn vriend, die ook ontwerper is, zijn we op zoek gegaan naar de juiste vorm. Na een paar proefmodellen hadden we uiteindelijk een schattig paar leren moccasins op tafel staan. Begin oktober hebben we een webshop geopend en was Tough Cookie een feit.

Tough Cookie begint steeds meer vorm te krijgen en de dingen die hieruit ontstaan, zijn super. Naast schoentjes maak ik ook gehaakte mutsen en binnenkort ben ik van plan om meer kleur toe te voegen en de collectie uit te breiden.
IMG_7478

Waar haal jij je inspiratie vandaan? (favoriete webshops, sites , winkels , magazines…)

Ik haal mijn inspiratie onder andere uit kids fashion maar ook Pinterest en Instagram, waar ik al zoveel inspirerende mensen heb ontmoet. Maar mijn grootste inspiratie komt van mijn lieve Tough Cookie supporters. Het is zo leuk als mensen enthousiast worden van jouw ontwerpen! Dus ik vind het heel belangrijk om te horen wat mensen willen, wat ze mooi vinden en wat ze anders zouden willen.

Je hebt een prachtige dochter… waar doet ze jou hartje mee smelten? 🙂

Sinds kort kan ze echt heel hard schaterlachen, zo lief!

Gelukkig zijn is…

…waar ik nu sta in het leven. Ik heb mijn lieve vriend & baby, familie en vrienden om mij heen. En nu Tough Cookie op mijn pad is gekomen, mag ik dagelijks bezig zijn met wat ik het liefste doe.

Wat zijn jou 2 leukste IG foto’s en waarom ?

De eerste foto is van mijn vriend Daniel en Noëlle. Ze vindt het prachtig om met haar vader te kletsen en te lachen
IMG_20140830_112529

Op de tweede foto was Noëlle twee weken oud, zóó klein, we bleven ons maar verwonderen!
IMG_20140627_205657

 

Als dat niet mooi is dan weet ik het ook niet!

Voor nog meer moois kan je haar volgen op IG onder @toughcookiestore.
En wie graag wat mooie spulltjes wil bestellen kan een kijkje nemen op haar webshop:
https://www.etsy.com/uk/shop/ToughCookieStore

Een echte aanrader… hou haar in de gaten want hier gaan we zonder twijfel nog veel van horen!
Dankjewel lieve Yvonne voor je mooie antwoorden!

Love,

Elle.

Een gedachte over “My Social Media Stars : Yvonne Yu

Geef een reactie