Outfit Post

Woensdag knuffeldag… Gisteren waren we nog eens met heel het gezinnetje samen. Sammy werd vorige week 13 jaar en dat moesten we nog goed vieren!
Jep… Cis heeft nu echt een GROTE zus… eentje om trots op te zijn!

Een casual dagje thuis in een casual outfit.
Gisteren vond ik nog een heerlijke nieuwe sjaal toen ik bij Veritas binnen ging voor een paar stofjes te kopen. Ik ben echt een sjaal freak… ieder jaar koop ik er wel een paar… en draag ze dan ook gewoon lekker binnen.
Cis kreeg dan weer een nieuwe basic outfit van bij Hema.
Ik zweer bij bikerboots… echt… sinds ik mama ben draag ik bijna dagelijks bikerboots…
Mijn oude waren zo afgedragen dat de zool los kwam ( dat gebeurd wel vaker… ik heb zo mijn favoriete paar schoenen die ik blijf dragen tot het echt niet meer kan). Toen ik gisteren in het drop dit paar zag staan MET een rode sticker (40%) heb ik ze gelijk meegenomen…

IMG_7240kopie
Outfit Elle Milla :
T-shirt : Forever21
Broek: Supertrash
Sjaal : Veritas
Boots: Pimkie
Bril : Zara

Outfit Cis
Body+ Legging donker blauw : Hema
Shirt: H&M
Sneakers: Zara

Love,

Elle.

Een gedachte over “Outfit Post

Geef een reactie