CozzzyKidzzz

Zoeken jullie een webshop waar je terecht kan om je kinder/babykamer volledig te stylen? Stop dan maar met zoeken, want die heb ik voor jullie gevonden. Of eerder een vriendin van me die er mij attent op maakte dat ik deze shop toch echt eens moest bezoeken…

Wie een kijkje neemt op Cozykidz.nl zal meteen merken waarom. Ik ben echt grote fan van hun collecties. Je kan er niet alleen terecht voor prachtige meubels en behang, maar ook voor de allerleukste accessoires…
Het doet zelfs een beetje pijn dat ik hen niet eerder ontdekt heb. Cis zijn kamertje was al helemaal aangekleed en met 2 bedden kan hij natuurlijk niets doen! of toch… ? 😉

Deze week brengt Cozykidz een nieuwe reeks posters en cards uit. Super leuk om je kinderkamer mee op te fleuren!
c1 c4 c5 c7 c10

Dit zijn alvast mijn favoriete!
Kom zeker volgende week nog eens terug kijken, want hierover heb ik nog een kleine verrassing in petto!
Voor meer moois… ( echt veel moois) kan je terecht op www.cozykidz.nl. Maar ook op hun IG pagina zorgen ze voor veel kinderkamer inspiratie! @cozykidznl

Love,

Elle.

Een gedachte over “CozzzyKidzzz

Geef een reactie