Mega Shop tip – Krijtwit

Ik heb jullie al enkele keren laten kennismaken met Krijtwit.nl. Een super leuke webshop met interieur spulletjes, maar ook meer en meer super leuke baby en peuterkleertjes.
Omdat bijna alles in de collectie wit en zwart is ben ik uiteraard mega fan! πŸ™‚
Maar wat ik vandaag zag verdiend wel even een extra plekje op mijn blog!
Ik was vroeger echt een “meisje meisje”… Met lange haren, strikjes in mijn haar en het liefst zo veel mogelijk kleedjes en rokjes.
Ik zou in de toekomst echt heel graag nog een dochtertje willen… lijkt me heerlijk om ze alle dagen op te tutten. Meerdere tutu’s zullen in haar kastje hangen… Dat weet ik nu al zeker…
Deze tutu’s bij krijtwit zijn zo mooi en toch lekker stoer… zeker wanneer je ze combineert met een opvallende legging en coole boots.
Omdat ik er zelf niet veel mee kan op het moment, moedig ik iedere moeder met een dochtertje aan om deze tutu te bestellen! Ook voor de kleine jongens is genoeg moois!
Go for it ladies! πŸ˜‰
full32611568 full32611568_a full32611568_b
http://www.krijtwit.nl

Love,
Elle.

Een gedachte over “Mega Shop tip – Krijtwit

  1. Ik kan hier ook niet veel mee… Gelukkig ben ik wel de fiere meter van een fijne meid, maar de mama is hevige fan van roze. Moest deze tutu nu in het roze te vinden zijn, zou ik er haar zeker een plezier mee doen. Zwart-wit is niet zozeer haar stijl…

Geef een reactie