Lucky No.7

Er zijn zo een aantal instagram pagina’s die ik dagelijks in de gaten hou…
En rararaa dat zijn meestal pagina’s die hun volgers wild maken door veel baby en mode nieuws te tonen.
Eentje daarvan is @7enrocks. Beter gekend als Lucky No.7. Een Nederlands merk met  stoere baby- en peuterkleding. Alleen voor jongens! Lucky No.7 staat voor stoer en rebels maar zeker ook voor comfort en duurzaamheid.De collecties bevatten veel wit en zwart… en daar houden Cis en ik erg veel van.
Laatst organiseerde zij een super leuke give away actie waarmee je een shirt en een broek naar keuze kon winnen. Ik was de gelukkige winnaar en mocht een prachtig setje uitkiezen. Toen ik deze ochtend de vuilzakken wou buiten zetten lag er een mooi pakje voor de poort… Mijn dag kon alvast niet meer stuk!
7b

Maar hij werd nog mooier toen ik ontdekte dat daar niet alleen mijn gekozen outfit inzat maar ook dat ge-wel-dig-e kruippakje dat helemaal ‘Cis’ uitroept!
Super blij ben ik hiermee! De kwaliteit en pasvorm zien er top uit…
Een tikkeltje aan de grote kant maar dat vind ik juist leuk, zo kunnen Cis en ik er extra lang van genieten.
IMG_6978 IMG_6980
7e

Deze blogpost zal zonder twijfel nog een keer vervolgd worden! Want jullie zijn vast net zo benieuwd als ik hoe kleine Cis hier de show mee zal stelen!
Kijk alvast even op www.luckyno7.nl voor meer moois en natuurlijk ook op hun instagram pagina @7enrocks voor nog meer baby en peuterplaatjes.

Love,
Elle.

Geef een reactie