My favorite IG pic of the week!

IMG_3214kopiezw

Al enkele weken kies ik iedere maandag mijn favoriete IG foto van de voorbije week uit.
Deze week was dit zeker weten niet moeilijk kiezen!
Na een hele drukke week hard werken bij Tom Collins was mijn vriend Ties eindelijk weer even rustig thuis. Cis was super blij, zo heb ik hem nog nooit gezien. Hij wou duidelijk opvallen bij papa. Lachen, lopen, roepen en papa uitdagen…
Wat was dit heerlijk om te zien!

Deze foto betekent dan ook echt veel voor mij…
Ties werkt iedere dag zo hard en de momenten dat hij dan zo met zijn zoontje speelt zijn heerlijk. Ik weet dat die tijden ooit meer zullen worden…maar wat moet dat moet…  Ik weet nu alvast dat Cis super trots zal zijn op zijn papa’tje omdat hij altijd zo hard werkte…
Net zoals ik ook mega trots ben op mijn papa!
Lang leve de papa’s zeg ik! 😉

Een gedachte over “My favorite IG pic of the week!

  1. Mooie foto!! Jammer dat papa’s zo hard moeten werken…
    Ach, binnenkort gaan jullie voor een tweede kindje en dan zal hij misschien meer tijd maken, want het gaat zo snel allemaal. 🙂 😉
    Liefs, Me, Myself and We.

Geef een reactie