Multitasking day!

Vandaag is zo’n dag dat ik me in 20 stukjes moet kappen. Er moet veel gebeuren…heel veel! Gelukkig zijn wij mama’s daar super goed in, dus hup… Aan de slag!
Ik moet tonnen van mails beantwoorden,schilderijen afwerken, bloggen en wassen en plassen. Gelukkig is mijn atelier aan huis en wanneer de verflagen van mijn schilderijen kunnen drogen loop ik door het huis heen om nog wat op te ruimen.
S’ochtends is Cis zijn kamer vaak een puinhoop omdat we ons moeten haasten. Terwijl ik net zijn kamertje aan het opruimen was en zijn winterkleding in de bovenste lade van zijn commode een plekje gaf vond ik het een leuk idee om deze nog even snel te shooten…
Aangezien ik graag ook nog een outfit wou doen dacht ik aan 2 vliegen in 1 klap.”Het is tenslotte toch de dag van multitasking vandaag” Ā šŸ˜‰

Hup camera en statief erbij.. Klik en shoot… Voila…

IMG_8472IMG_8470 IMG_8471Ā IMG_8473 IMG_8474

 

 

Mijn Outfit van vandaag :
Shirt: Pimkie
Broek: G-Star Type C
Bril : Zara
Armband: Forever 21

Truitjes Cis :
H&M KIDS

En nu ren ik weer snel naar mijn atelier! šŸ˜‰

Love,

Elle.

Geef een reactie