Shop tip : NOHACANDLES

IMG_7906

Ik ben helemaal gek van geurkaarsen. Wie bij ons thuis binnenstapt zal meteen de geur van verschillende geurkaarsjes ruiken.
Ik mix ze graag en hou vooral van de warme gezellige geuren. Zeker wanneer de herfst begint branden er overdag en s’avonds kaarsen bij ons thuis.
Op instagram kwam ik een super leuk merkje tegen…@Nohacandles  .
Een merk met kaarsen in verschillende geuren. Ze zitten steeds in een mooi glazen windlicht bedrukt met een letter. Het leuke hieraan is dat je de letter steeds kan kiezen.
Ik koos voor de letter T en C ( Ties en Cis en toevallig ook T(om) C(ollins) 🙂 )
De 2 geuren ” Fig en Opium flower” kwamen meteen vrij toen ik het leuke doosje opende… Ook al wanneer ze niet branden geven ze al een fijne geur af..
Ze zijn 100% ecologisch! Oooh ik ben echt fan!

Vandaag werk ik lekker thuis aan de nieuwe kindercollectie “to the moon and back” met een gezellig muziekje, thee met koekjes en uiteraard mijn nieuwe Nohacandles! 

IMG_7902 IMG_7913 IMG_7914 IMG_7922

Nog een leuke tip… Hou je van veel kaarsen? Maak dan mooie woorden of namen met deze kaarsen en zet deze op een rij naast elkaar!

Je kan nohacandles terug vinden op instagram en facebook @nohacandles of mailen voor meer info naar info@nohacandles.com

Love,
Elle.

Geef een reactie