Ons verhaal in Nina magazine

Wie vandaag het Laatste nieuws thuis heeft liggen kan maar beter even kijken in de weekend bijlage Nina.
Met veel plezier liep ik vandaag naar de krantenwinkel want vandaag staat “ons verhaal” er in.
Mijn vriend Ties en ik vertellen over hoe we elkaar hebben leren kennen en over hoe we samenwerken!
Na het lezen van dit artikel was ik instant happy!
Wat doen wij dit goed en wat zijn wij een heerlijk team!
Een vriendin van me zei net “wat een super artikel , zo simpel maar vol met liefde en passie” !
En dat vind ik ook! Dit verhaal is zo “ons”! Wij zeggen het vaak, wanneer we samen op de zetel zitten met een filmpje! “Wat zijn wij heerlijk simpel he?!” Dan zijn we blij… Dat we niet teveel hoeven doen , niet teveel hoeven zijn, enkel “ons”… Vol liefde en passie! 🙂

IMG_5003.JPG

IMG_5005.JPG

IMG_5006.JPG

www.tomcollins.be

Love,

Elle.