Babyblog Update : Cis 14 maanden

Voor vele begint morgen weer de eerste schooldag. Voor Cis begint er morgen ook een nieuw hoofdstuk.
14 maanden lang werd hij zo goed in de watten gelegd op onze creche Dou-Dou in Lommel. Waar ze hem iedere dag zo goed verzorgd hebben en vooral heel veel dingen hebben geleerd! Vanaf morgen mag hij overstappen naar de grotere kindjes! Hij heeft er al een paar proefdagen opzitten en hij deed het super goed!
Na die paar proefdagen merkte ik al grote stapjes bij Cis … Plots praat hij anders en meer , hij wijst overal naartoe , haalt grapjes uit en is nog actiever dan anders!
Misschien komt het doordat hij net voorbij zijn sprongetje was of misschien komt het door de andere kindjes… Maar Cis is helemaal klaar voor dat volgende stapje en mama moet gewoon mee…
Hoe leuk ik het ook vind dat Cis zo veel bijleert toch is het soms even slikken… Een babytje is hij nu echt niet meer en ik zie hem met de seconde groeien …
Maar … ik zie hem vooral gelukkig zijn en dat doet me zoveel deugd!

Nog steeds zo trots op mijn kleine grote Cis…
cis

Mama , papa , poes (poef) Β , paard(paaaad) en toe ( want alles moet dicht) .. zijn de woordjes die hij al kan zeggen… Ik ben benieuwd hoe snel de volgende woordjes zullen komen!

Keep you posted ! ( uiteraard πŸ˜‰ )

LOVE MUM SARAH

3 gedachten over “Babyblog Update : Cis 14 maanden

  1. Oooh hoe lief πŸ™‚ ik kan absoluut ook niet wachten tot men meisje wat mondiger wordt! Voorlopig houdt ze het bij mama da da en een zeldzame papa πŸ˜‰ en ze groeien echt veel te snel he! Ik smelt elke keer weer als ik een babytje zie op men werk, dan lijkt het al zoooo lang geleden!

Geef een reactie