Mijn favoriete mama momentje…

foto 5-4

Het is even stilletjes geweest , maar ik heb als een gek gewerkt. Waarover daar blijf ik liever nog even stil over. Maar ik ben er zeker van dat jullie er super blij mee zullen zijn!
Nu is het alvast tijd voor een nieuwe blogpost!
Een nieuwe babypost update!
Mijn kleine Cis is ondertussen echt een mannetje aan het worden!
Een ECHTE JONGEN! Hij haalt kattenkwaad uit , haalt alles uit de kasten , praat zijn gekke taaltje , kruipt op de salontafel en valt er daarna weer af…
Onze Cis kent geen angst! 🙂
Toch … achter dit stoere kantje zit een lief mannetje dat vaak nood heeft aan knuffeltjes en quality time!
Ons favoriete momentje is dan ook het flesjesmoment.
Cis zit amper stil en daarom vind ik het zo leuk wanneer hij die paar minuutjes even rustig in men armen ligt.
Ook wanneer hij genoeg gedronken heeft blijft hij dan nog altijd een paar minuutjes liggen om te vertellen of om in mijn oogjes te kijken.
Daar geniet ik zo van!

foto 4-12

Vertel me wat jullie favoriete mama moment is en misschien maken jullie kans op 2 gratis inkom tickets voor het 100% Mama Event in Rotterdam.  Op 13 en 14 september is het zo ver!
Niet te missen zo’n dag vol mama plezier!

logo1314sept2014

De winnaar zal zondag 17 september bekend gemaakt worden!
Succes!
Love,

Elle Milla

6 gedachten over “Mijn favoriete mama momentje…

 1. Mijn favoriete moment is ala ze net wakker is en ze daarna op mijn borsr gaat liggen om rustig wakker te worden. Ze is nu 11 maanden en dus erg actief dus ik geniet dan echt volop!! Lijkt mij erg leuk om het mamaevent mee te maken, zo benieuwd!

 2. Oh heerlijk zulke momentjes!
  Een van mijn favo momentjes is wanneer ze net op bed liggen, alles rustig is en ik even geniet van de stilte.. om ze binnen 5 min. al te missen en blij ben als ik ze ’s morgens weer kan knuffelen hehe

 3. Ravian in de morgen wakker maken! Hij gaat
  zich heerlijk uitrekken en wil dan naar mij toe
  en gaat dan helemaal tegen mij aan liggen! Té lief is dat… Hij kruipt zich helemaal in een holletje bij mij. Dat is mijn moment, hij is nu net een jaar en wil ondernemen dus ik koester dit moment.

 4. Mijn favorite mama momentje is ook ’s morgens als we alleen thuis zijn en ik samen met haar wakker kan worden. Dan pak ik ze bij me in bed, legt ze haar hoofdje op men hoofd en valt ze al dan niet zo nog even in slaap. Zoniet kruipt ze op en af mij en krijg ik duizend kusjes. Dit is echt genieten want ook hier is er eentje die geen seconde stil kan zitten 😉

 5. Mijn favoriete momentje is samen spelen en knuffelen. Hij kirt het dan altijd uit van plezier en brabbelt tegen me met zo’n lief gezichtje… (4 maanden oud) Je ziet dan in die oogjes pure liefde….

Geef een reactie