Elle Milla zoekt JOU !

foto 2-24

Tijd voor iets nieuws! Ik wil dat zoveel mogelijk mensen weten wie en wat Elle Milla is! Daarom zoek ik JOU!
Het komende jaar zoek ik mensen die regelmatig wat van mijn werk cadeau krijgen en dit dan van alle daken schreeuwen! Iedereen op Instagram , facebook , twitter en blogs maakt kans om mijn werk gratis te krijgen in ruil voor een beetje reclame.

Wat moet je doen?
Like mijn instagram pagina @ellemilla en de facebookpagina en vertel waarom jij kans maakt om mijn uithangbord te zijn en hoe je dat zou doen!
Schilderijen, prints maar ook spulletjes uit de kindercollectie kunnen jou kant op komen! Spread the word and good luck!

love,
Elle.

5 gedachten over “Elle Milla zoekt JOU !

  1. Superleuk idee! 🙂 ik zou heel graag reclame voor je maken in ruil voor af en toe een leuk kunstwerkje. Ik ben normaal gezien helemaal geen kunstfan ofzo, maar jouw werken vind ik echt prachtig!! Ik vind de neutrale kleuren en de textuur in je schilderijen echt heel mooi! Zo passen ze ook in ieders interieur! Ik was eigenlijk al van plan om een blogpost te schrijven over hoe ik mijn huisje/appartementje zou willen inrichten en daar was ik ook al van plan te vermelden dat een schilderij van jou zeker niet mag ontbreken (met enkele foto’s van je werken). Ik zou natuurlijk nog meer blogposts over je werken kunnen schrijven als ik ze in het echt heb! Ook kan ik je foto’s van op instagram en facebook delen 🙂 ik ben van olan mijn blog wat uit te breiden en er ook meer reclame voor te gaan maken zodat het publiek ook nog breder wordt 🙂 Ook de kidscollectie vind ik heel leuk! Ik heb nog een jonger broertje van 6 jaar en kan zeker reclame maken bij de mama’s van zijn vriendjes en vriendinnetjes die vaak ook nog kleinere broertjes of zussen hebben of verwachten! Ook begint het voor enkele oudere vriendinnen van mij uit de Chiro stilaan tijd te worden voor hun eerste kindjes 🙂 ik zou dus spontaan al reclame voor jou willen maken, maar moest ik er af en toe iets voor in ruil krijgen zou dat natuurlijk nog leuker zijn en zou ik ook nog meer reclame kunnen maken door bv schilderijen een mooi plaatsje te geven en er dan een blogpost over te schrijven en het te delen op facebook en instagram.

  2. Hey, wat een superfijn idee! Ik ben toevallig via-via op jouw Instagram terechtgekomen toen je nog zwanger was. Mijn zoontje is net 9 maand geworden vorige week, dus vond het wel leuk te volgen wat mij allemaal te wachten stond/staat. Ik heb al veel inspiratie gehaald uit jouw interieur-tips, ook voor de kinderkamer, maar mij lukt het precies niet zoals ik zou willen… Graag zou ik ook terug mijn creatieve kant terug aan het werk zetten (ben grafisch ontwerper) ook thuis, maar ik heb precies nog dat klein extra duwtje nodig 🙂 In mijn vriendenkring zijn heel veel jonge mama’s, die net als mij hun kids de beste tijd willen geven, maar ook leuke outfits, leuke (speel)kamertjes maar ook zichzelf nog willen verwennen met mooie spullen in huis enzo… Reclame maken is mijn job, dus jouw naam verspreiden komt zeker snor!
    Groetjes!!
    (Blog zit nog in de ideeënfase, zit eraan te komen…)

  3. Wat leuk, ik zou zeker een uithangbord voor jouw willen zijn. Je maakt zulke leuke dingen! Iedere keer verbaas je me weer. Met een peuter pleegzoon, peuter dochter en een baby boy zouden we vooral dingen uit de kindercollectie meer dan welkom zijn. Het blijft moeilijk om leuke en mooie spullen te vinden.

  4. Hallo!
    Ik ben nieuw in blogland … mijn blog l’etoile de Marcel (http://letoiledemarcel.blogspot.be) nog maar net online … maar toch zou ik ongelofelijk vereerd zijn om jouw werk te mogen vertegenwoordigen! Ik volg je blog nu al een tijdje, en vind je werken adembenemend mooi! Ook van je nieuwe kindercollectie smelt ik opnieuw helemaal … Heel veel liefs, evelyn x

Geef een reactie